VIDEO: Sami Vataselle muhkea jatkosopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaispuolustaja pelaa jatkossakin Ankkalauman alakerrassa.

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Anaheim Ducksin GM Bob Murray kertoi lauantaina, että seura on solminut nelivuotisen jatkosopimuksen suomalaisen Sami Vatasen kanssa. He tiedottivat asiasta myös verkkosivuillaan.

Vatasen sopimuksen arvo on lähes 20 miljoonaa dollaria. Näin kertovat useat lähteet kuten esimerkiksi Orange County Registerin jääkiekkotoimittaja Eric Stephens. Sopimuksen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta Vatanen kuittaa viisi miljoonaa kautta kohden. Viimeisellä sopimuskaudella palkka kuitenkin laskee puolella miljoonalla.

Los Angeles Timesin urheilutoimittaja Helene Elliot puolestaan on kertonut, että Vatasen sopimukseen sisältyy pykälä rajoitetuista siirroista. Käytännössä se tarkoittaa, että kahden viimeisen sopimuskauden aikana Vatasella on mahdollisuus määrätä lista joukkueita, joihin seura voi hänet myydä.

Vatanen on pelannut Anaheim Ducksissa kaudesta 2012-2013 lähtien 222 ottelua tehden 114 tehopistettä. Alunperin suomalainen on Ankkalauman neljännen kierroksen varaus vuodelta 2009. Ennen Kaliforfiaan siirtymistä Vatanen pelasi SM-liigaa JYPissä.

25-vuotias suomalainen oli viime kaudella Anaheim Ducksin puolustajien paras maalintekijä onnistuen maalinteossa yhdeksän kertaa ja saalistaen yhteensä 38 tehopistettä.

Katso videolta Vatasen komeita maaleja:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
NHL:ssä viritellään useita pelaajakauppoja varaustilaisuuden alla
VIDEO: Bluesin eläkemaksut vaarassa jäädä maksamatta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa