VIDEO: Sami Vatanen pelasi mikitettynä Pohjois-Amerikan nuoria vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kuten kaikki jo tiedämme Suomen jääkiekkomaajoukkueen Leijonien vuoden 2016 World Cup turnaus päättyi pahaan pettymykseen kolmen hävityn kamppailun tuloksena. Suomesta ei ollut vasusta Pohjois-Amerikalla, Ruotsille eikä Venäjälle. Mutta se siitä!

Yksi suomalaisittain erikoinen ja spesiaalihetki koettiin heti ensimmäisessä ottelussa Pohjois-Amerikan junnuja vastaan, kun leijonalauman puolustuksen ”konkarista” Sami Vatasesta tehtiin Vatanen 2.0 ja häneen viriteltiin mikrofoni, joka tallensi miehen huulenheittoa ja pelintapahtumia läpi 60. minuutin rypistyksen.

Videon ehdottomaksi hitiksi on noussut Vatasen jutustelu vaihtopenkillä, kun hän myöntää pelikavereiilleen siirtäneen maalin tahallaan pois paikaltaan. Tosin se ei sujunut ihan niin vain. Vatanen nimittäin juttelee näin: ”Ei tota maalia oo kauheen helppoo irrottaa, mä yritin varmaan 10 sekuntia työntää sitä pois paikaltaan. Mä työnsin, ja työnsin, ja työnsin, mut ei se vaan lähteny. Se oli aika painava. Pitäis käydä salilla.”

Katso alta koko NHL.com:n julkaisema video ja koe sitä mitä NHL-puolustajan päässä liikkuu, kun vastustaja laittaa joka vaihdossa oman joukkueesi ahtaalle. Videolla ei siis pahemmin kuulla riemunkiljahduksia!

Lue myös:

VIDEO: SUOMEN WORLD CUP TURNAUS PÄÄTÖKSEEN

VIDEO: SPORT VS. ILVES OTTELUN PARHAAT PALAT