VIDEO: Vatanen pommitti kaksi muikeaa täysosumaa! - "Todella iso parannus"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Sami Vatanen oli ilmiliekeissä ottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Anaheim Ducksia edustava Sami Vatanen oli kaukalon ehdoton ykköshahmo, kun ankkalauma nappasi selvän 3-0-voiton St. Louis Bluesista. Suomalaispuolustaja tälläsi kamppailussa kaksi täysosumaa ja ansaitsi tämän lisäksi koko ottelun ykköstähden tittelin.

23-vuotiaan Vatasen molemmat maalit syntyivät ylivoimalla. Tehopakki siirsi Ducksin 2-0-johtoon avauserän lopulla hurjalla lämärillään, ja miehen toinen osuma syntyi puolestaan toisen erän loppupuoliskolla.

[ Nappaa Veikkaushuoneelta 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Vatanen onkin aloittanut NHL-kauden erittäin hienosti sillä kuudessa pelatussa ottelussa pakki on ehtinyt takomaan kasaan tehot 2+3=5.

– Hän on aina osannut liikuttaa kiekkoa ja nähdä kaukalon. Viime vuonna hän ei koskaan osunut maalin, kun hän laukoi. Nyt hän on tehnyt jo kaksi maalia viidessä ottelussa. Se on todella iso parannus, mutta se on mielestäni vain kypsymistä häneltä, Ducks-luotsi Bruce Boudreau kehui.

Loistavasti hyökkäyssiniviivalla pelaava Vatanen on noussut yhdeksi Ducksin ylivoimapelin tärkeimmäksi lenkiksi.

– Toivottavasti hän jatkaa tällä tahdilla. Me tarvitsemme tuollaisia pelinrakentajia ja kiekonliikuttajia takalinjoillemme, ja tarvitsemme myös laukaisupelotetta. Hänen ensimmäinen maalinsa oli kuin luoti, Boudreau jatkoi.

Kyseisessä ottelussa nähtiin myös toinen suomalaispuolustaja, kun Bluesin Petteri Lindbohm teki kamppailussa NHL-debyyttinsä. 21-vuotias Lindbohm pelasi ottelussa reilut 14 minuuttia ja sai tehotilastoonsa yhden miinusmerkinnän.

Katso Vatasen maalit tästä! (Ajat 2:00 ja 3:10)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut