VIDEO: Lauantain TOP 3 suoritukset jalkapallokentiltä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Euroopan jalkapallokentillä on tänään niin sanotusti täysi rähinä päällä. Niin Italiassa, Saksassa, Englannissa kuin Espanjassakin pelataan tänään useita eri otteluita huippujoukkueiden toimesta.

Lauantain futiskierroksen ottelut ovatkin tuottaneet ympäri vanhan mantereen viheriöitä todellisia herkkupaloja pelaajien suoritusten muodossa. Italian Seria A:ssa nähtiin varmasti tämän viikon ja alkuvuoden komein torjunta Inter Milanin ja Slovenian maajoukkueen maalivahdin Samir Handanovicin toimesta. Tässä miehen venytys Atalantaa vastaan aikaisemmin tältä päivältä:

Saksanmaalla on sen sijaan tehty yksi viikon opun hienoimmista maaleista Bundesliigan ykkösjoukkueen Bayern Münchenin keskikentän raatajan Arturo Vidalin viimeistelemänä. Chileläinen toi Bayernin 1 – 1 tasoihin juuri ennen puoliaikaa, kun joukkue oli ajautunut yllättäen häviölle jo 17. peliminuutin jälkeen Karlsruherille. Tässä vielä mallia kunnon kurvipallosta Vidalin toimesta:

Jos Italiassa ja Saksassa on nähty hienoja suorituksia tämän päivän aikana, niin totta kai niitä on nähty myös Englannin Valioliigassa. Eniten huomioita sosiaalisessa mediassa on ehkä saanut Manchester Cityn ja Crystal Palacen välisessä Cityn 4 – 0 voittoon päättyneessä ottelussa tehty avausmaali, josta vastasi britti Fabian Delph. Ota komea kaukolaukaus haltuun tästä:

Huikea futislauantai jatkuu vielä muutaman tunnin eri sarjojen toimesta. Tsekkaa parhaat kertoimet loppuillan otteluihin Unibetin sivuilta.

Lue myös:
NHL-blogi: Vatanen ja Filppula iskussa

Bluesin joukkopako jatkuu – kolme pelaajaa siirtyvät muualle