Sampdoria - Bologna 26.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kriisissä oleva Bologna matkustaa Sampdorian vieraaksi.

Sampdoria – Bologna, merkki 1, kerroin 1,80 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 3,50 | 4,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Sampdoria saa vieraakseen Bolognan. Tiedossa on kaiken kaikiaan Sampdoriaa sekä Bolognaa ajatellen kuuden pisteen taistelu, sillä nämä joukkueet ovat tällä hetkellä toistensa päävastustajia. Sarjataulukossahan Sampdoria on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Bologna löytyy sijalta seitsemäntoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on neljä pistettä Sampdorian eduksi. Periaatteessa joukkueiden välinen materiaaliero on erittäin merkityksetön Sampdorian suuntaan, mutta muuten Sampdoria on syytä nostaa tähän otteluun selkeäksi ennakkosuosikiksi. Italian pääsarjassa kotietu on merkittävässä roolissa ja sillä tarkoitetaan juuri Bolognan tilannetta. Bologna on yksi Italian pääsarjan kotiriippuvaisimmista joukkueista. Yhdeksän vierasottelua ovat tähän mennessä Bolognalle tuottaneet yhden voiton, joten siihen ei ole mitään lisättävää.

Sampdorian kausi on ollut tähän mennessä todella vaihteleva, mutta se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että juuri kotonaan Sampdoria on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä! Viiteen edelliseen kotiotteluun Sampdoria on saalistanut kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä. Näin ollen suomeksi sanottuna Sampdoria ei ole kotonaan hävinnyt otteluakaan pitkään aikaan. Sampdoria tunnetaan normaalisti laadukkaana joukkueena, mutta valitettavasti kotijoukkue on pahimmillaan viime aikoina käynyt jopa Italian toiseksi korkeimmallakin sarjatasolla. Sampdorian vaikeudet alkoivat silloin, kun Gianpaolo Pazzini sekä Antonio Cassano poistuivat kotijoukkueen vahvuudesta. Heidän avullaan Sampdoria oli vielä muutama kausi sitten kymmenen parhaan joukossa, mutta tällä hetkellä kotijoukkueelle tärkeintä on vakiinnuttaa paikka Italöian korkeimmalla sarjatasolla.

Sampdorian viime aikojen otteluohjelma on ollut täysin kohtuuton, joten siinä mielessä on täysin oikeutettua, että Sampdoria pääsee pitkästä aikaan pelaamaan taas heikkoa joukkuetta vastaan. Sampdoria on viime otteluissaan joutunut pelaamaan Juventusta, AS Romaa sekä Napolia vastaan eli suomeksi sanottuna Siniset ovat pelanneet kolmea suurinta mestarisuosikkia vastaan. Sampdorian heikkoihin tuloksiin on näin ollen turhaa kiinnittää huomiota, koska tässä ottelussa vastustajan taso on täysin eri luokkaa. Bolognan kotietu tekisi lähtökohdat äärimmäisen tasaisiksi, mutta näillä tiedoilla Sampdoria on syytä nostaa loistavaksi pelikohteeksi. Sampdorialta sivussa kylläkin tärkeistä pelaajista ovat todennäköisesti Birkir Bjarnarson sekä Vasco Regini, mutta toisaalta Bolognallakin loukkaantuneina ovat Archimede Morleo, Marek Cech sekä Panagiotis Kone. Sampdoria poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas