Sampdoria - Palermo 7.4.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/07/2013
Jaa tämä...

Italiassa kohtaavat pahimmat alisuorittajat.

Sampdoria – Palermo, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,20 | 3,15 | 3,35 

Tärkeistä pisteistä on kysymys Italian Serie A:n ottelussa, kun Palermo matkustaa Sampdorian vieraaksi. Kyseessä on kahden pahasti epäonnistuneen joukkueen kohtaaminen. Sampdoriahan nousi takaisin Italian pääsarjaan, mutta homma ei ole toiminut millään tavalla. Palermon tulisi elää kotiotteluidensa avulla, mutta sekään ei ole toiminut yhtään sen paremmin. Palermo on sarjataulukossa viimeisenä. Molemmat joukkueet omaavat kaikesta huolimatta potentiaaliset joukkueet ja myös maalintekotaitoa löytyy. Mistään turhista joukkueista ei ole kysymys. Valoa tunnelin päässä oikeastaan molemmilla joukkueilla onkin, sillä Sampdoria on kotonaan piristynyt hurjasti ja puolestaan Palermo voitti viimeksi kotonaan AS Roman 2-0 maalein. Kyseisessä ottelussa Palermon maaleista vastasivat hyökkäyspään Ilicic sekä Miccoli.

Sampdoria on edelliseen viiteen kotiotteluun voittanut neljästi, oikeaan suuntaan Sampdoria on siis ehdottomasti matkalla, mutta niin on kylläkin korkea aikakin. Toisaalta viime kotiottelussahan Sampdoria hävisi jopa hieman yllättäen 0-2 maalein milanolaiselle Interille. Sitä ennen putkeen olivat kaatuneet niin Pescara, AS Roma, Chievo kuin Parmakin.

Lähtökohtaisesti odotan ottelusta hieman maalirikkaampaa kamppailua kuin mitä kertoimienlaskijat antavat ymmärtää! Muutenkin on selvää, että tosiaan parhaimmillaan Palermokin pystyisi paljon parempaan, Ilicic sekä Miccoli ovat vierailijoilla Serie A:n tasolle erinomaisia hyökkääjiä. Vieraissa Palermo ei ole saanut vielä mitään aikaan, mutta mahdollisesti nyt voisi olla hyvä aika sillekin.

Veikkaussivut | Tuomas