Sampdoria - AS Roma 25.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pysähtyykö AS Roman vahva vire Sampdoriaan?

Sampdoria – AS Roma, merkki 1, kerroin 
Sampdoria (+1) – AS Roma, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 4,33 | 3,20 | 1,91 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Sampdoria saa vieraakseen erittäin mielenkiintoisessa ottelussa kautensa loistavasti aloittaneen AS Roman. Sampdoria on tähän mennessä kerännyt neljästä ottelusta kaksi tasapeliä sekä kaksi tappiota, kun taas AS Romalla on alla vain voittoja. AS Roma on materiaaliltaan laadukas, mutta näin hyvä kauden aloitus on ehdottomasti yllätys. Edellisillä kausilla AS Roma on ollut hyvinkin epätasainen joukkue, joten on syytä olettaa, että vierasjoukkue tulee tippumaan kärjestä kohti ylempää keskikastia ennemmin tai myöhemmin.

Sampdoria on äärimmäisen potentiaalinen joukkue nimenomaan kotonaan haastamaan Italian liigan parhaimmistoa, sillä Sampdoria ei missään tapauksessa ole näin heikko mitä sarjataulukko tällä hetkellä kertoo! Sampdoria ehti jo taistelemaan Juventusta vastaan kotonaan erinomaisesti, joten se kertoo siitä, että Sampdoria tulee myös tähän otteluun täysin realistisesti taistelemaan kolmesta pisteestä ja samalla kauden ensimmäisestä voitosta.

AS Roman alkukauden otteluohjelma on ollut tähän mennessä erittäin helppo, sillä vastassa ovat olleet esimerkiksi Livorno, Parma sekä Verona! Oikeastaan AS Roma on joutunut pelaamaan vasta yhden ottelun oikeasti laadukasta joukkuetta vastaan ja siinä kamppailussahan AS Roma nappasi voiton toista roomalaisseuraa, Laziota vastaan 2-0 maalein. Kaiken kaikkiaan tämä on ehdottomasti AS Romalle täysin erilainen kamppailu kuin esimerkiksi ottelut Livornoa tai Veronaa vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas