Sampdoria - Udinese 13.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Sampdoria sekä Udinese vastakkain Saapasmaan illan avauskamppailussa.

Sampdoria – Udinese, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 2,20 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,65 | 3,10 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan ensimmäisessä ottelussa Sampdoria sekä Udinese iskevät yhteen. Sarjataulukossa Sampdoria on tällä hetkellä sijalla viisitoista, kun taas Udinese löytyy sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kaksi pistettä Udinesen eduksi. Tiedossa on todennäköisesti suhteellisen mielenkiintoinen sekä tapahtumarikas kohtaaminen. Periaatteessa tässä ottelussa kohtaavat kaksi laadukasta joukkuetta. Sampdoria on viime vuosina pahimmillaan pelannut jopa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta viime aikoina Sampdorian pelivire on olut enemmän kuin kunnossa – vaikkakin muutamaan edelliseen otteluun Sampdoria ei ole voittoja pystynyt saalistamaan.

Sampdoria on kolmeen edelliseen kotiotteluun saalistanut kaksi voittoa sekä tasapelin, mutta kaiken kaikkiaan hieno asia muutenkin on se, että näissä otteluissa Sampdoria on viimeistellyt peräti seitsemän maalia! Sampdoria on kaiken kaikkiaan ollut juuri kotiotteluissaan erittäin runsasmaalinen. Viime aikoina kotonaan Sampdoria on ehtinyt pelaamaan esimerkiksi seitsemän maalia sisältäneen kamppailun Sassuoloa vastaan. Sampdorian suurin ongelma on ollut kotijoukkueen todella epätasaiset peliesitykset, sillä Sampdoria tarvitsee ehdottomasti tasaisuutta tekemiseensä. Sampdorialla sekä Udinesellä on molemmilla joukkueilla useita laadukkaita pelaajia. Mutta kuitenkin onhan sekin faktaa, että yhdeksästä kotiottelusta kaksi voittoa on Sampdorian tasoiselle joukkueelle ehdottomasti todella heikko suoritus.

Udinese matkustaa tuloksellisesti paremmassa pelivireessä tähän otteluun verrattuna Sampdorian tilanteeseen, sillä Udinese on kolmesta edellisestä ottelustaan saalistanut hienosti kaksi voittoa. Viimeksi Udinese voitti kotonaan Cupin kamppailussa erittäin laadukkaan Inter Milanin 1-0 maalein. Edelliseen viiteen otteluun Udinese on pelannut kolmessa yli vaaditun maalimäärän. Udinese on muutenkin kokonaisuutta ajatellen ollut viime aikoina runsasmaalinen joukkue. Sampdoria sekä Udinese ovat säästyneet viime aikoina pahilta loukkaantumisilta, joten siinä mielessä tähän otteluun sairaslistat ovat melkoisen tyhjiä. Sampdorialta sivussa tärkeistä pelaajista ovat Vasco Regini sekä Pedo Obiang, mutta kyseinen kaksikko on erittäin lähellä pelikuntoa. Udineseltä suurella todennäköisyydellä sivussa ainoastaan on Luis Muriel. Lähtökohtaisesti pidän tätä ottelua runsasmaalisempana kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaleja nähtiin neljä kappaletta.

Veikkaussivut | Tuomas