San Jose Sharks - Edmonton Oilers 3.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Palaako San Jose takaisin voittojen pariin Edmontonin isäntänä?

San Jose Sharks – Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 1,62 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,62 | 4,25 | 4,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa Edmonton Oilers matkustaa testaamaan San Jose Sharksin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa San Jose Sharks on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Edmonton Oilers löytyy läntisen konferenssin viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on reilut parikymmentä pistettä San Jose Sharksin eduksi. San Jose Sharks lähtee tähän otteluun kotonaan suursuosikkina, sillä Edmonton Oilersin kaudesta kertoo sarjataulukon sijoitus kaiken olennaisen. Edmonton Oilersin puolustuksen tason näkee päästetyistä maaleista – 143 maalia. Se on suoraan sanottuna aivan järkyttävä suoritus! Edmonton Oilers on pelannut läpi kauden erittäin runsasmaalisia otteluita, mutta onhan vierasjoukkueen puolustus ollut karmeassa kunnossa. Reilut parikymmentä vierasottelua ovat Edmonton Oilersille tuottaneet varsinaisella peliajalla viisi voittoa, joten Edmonton Oilers lukeutuu läntisen konferenssin surkeimpiin vierasjoukkueisiin.

San Jose Sharks hävisi edellisellä kierroksella Anaheim Ducksin vieraana 6-3 maalein, mutta muuten San Jose Sharksin pelivire on ollut kohdallaan! Viisi edellistä ottelua ovat San Jose Sharksille tuottaneet neljä voittoa, vaikka oikeastaan Hailauma on pelannut useammankin ottelun viime aikoina jatkoille saakka. San Jose Sharks on kovalla prosentilla pystynyt voittamaan nimenomaan tiukkoja maalin kamppailuita. Se itseasiassa kertoo paljon siitä, että kuinka hyvin San Jose Sharks pystyy tarvittaessa venymään. San Jose Sharks ei ole kymmenestä kotiottelustaan hävinnyt varsinaisella peliajalla otteluakaan, joten Hailauman kohdalla tosissaan voidaan puhua erinomaisesta kotijoukkueesta. Enemmän pisteitä läntisessä konferenssissa kotijoukkueista ovat keränneet ainoastaan Chicago Blackhawks, Anaheim Ducks sekä St.Louis Blues. San Jose Sharks on kotonaan täysin käsittämättömästi hävinnyt varsinaisella peliajalla tasan yhden kerran. Jollain tapaahan se vetää jopa melko sanattomaksi.

San Jose Sharks sekä Edmonton Oilers ovat kärsineet kauden aikana loukkaantumisista, mutta San Jose Sharksia loukkaantumiset eivät ole haitanneet. San Jose Sharksilta sivussa tästä ottelusta ovat Marty Havlat, Tommy Wingels, Tomas Hertl, Raffi Torres sekä Adam Burish. Lista on San Jose Sharksin kohdalla suhteellisen pitkä, mutta siitä huolimatta Hailauma on kovalla prosentilla onnistunut voittoja nappaamaan. Edmonton Oilersin sairaslistalta puolestaan löytyvät Richard Bachman, Tyler Pitlick, Steve MacIntyre sekä Ryan Hamilton. Edmonton Oilersista on selkeästi huomannut sen, että vierasjoukkueen materiaali ei loukkaantumisia kestä. Edmonton Oilersin puolustus on ollut toistaiseksi yksi NHL:n surkeimpia, joten vierasjoukkueen materiaali ei missään tapauksessa kestä minkäänlaisia loukkaantumissumia. Näin etukäteen ajateltuna on vaikeaa lähteä edes kuvittelemaan Edmonton Oilersin nappaavan tästä ottelusta vierasvoittoa. Niin moni asia viittaa San Jose Sharksin voittoon, että pelimerkiksi valitaan ykkönen ja aamulla todetaan, että olipa se kannattava veto.

Veikkaussivut | Tuomas