VIDEO: San Jose Sharks voiton päässä NHL:n finaalisarjasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Hailauma pelasi itsensä lähelle konferenssifinaalin voittamista.

San Jose Sharks haki maanantaina 6-3-voiton Jori Lehterän St. Louis Bluesilta ja siirtyi Läntisen konferenssin loppuottelusarjassa 3-2-johtoon. Edellinen ottelu oli päättynyt nuottipaitojen 6-3 voittoon, joten San Jose Sharks sai hyvin kasattua rivinsä jälleen otteluun, ja ylivoimakin toimi tällä kertaa hyvin tuottaen kaksi ylivoimamaalia.

Sarjan viidennen ottelun ratkaisu nähtiin kolmannen erän alussa kun ikinuori Joe Pavelski ohjasi Brent Burnsin viivavedon taitavasti ohi St.Louis Bluesin maalivahdin Jake Allenin. Ottelun kaksi viimeisintä maalia Hailauma iski tyhjiin kun maali ammotti jo tyhjyyttään. Tässä ottelussa suomalaisten mielenkiinto kohditui tietyisti Joonas Donskoin ja Lehterän otteisiin, mutta nyt herrat jäivät ilman tehomerkintöjä.

San Jose Sharks ei ole vielä NHL:ssä seurahistoriansa aikana pelannut kertaakaan Stanley Cupin loppuotteluissa joten tänä keväänä kirjoitetaan kenties kiekkohistoriaa?

Ottelusarja jatkuu Suomen aikaa varhain torstai-aamuna ja silloin nähdään saako San Jose Sharks kotiottelussaan sarjan katki vai mennäänkö sarjassa ratkaisevaan game seveniin. Toisaalta Hailauma on kuitenkin voittanut edellisestä seitsemästä kotiottelustaan kuusi, joten sarjan katkaisuun on avaimet käsissä SAP Centerissä.

Katso videolta edellisen ottelun huippuhetket:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Kanada juhlii jääkiekon MM-kultaa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa