San Jose Sharks - Los Angeles Kings 28.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Joutuvatko Kingsit vieraissa Hailauman välipalaksi?

San Jose Sharks – Los Angeles Kings, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 2,10 Unibet
San Jose Sharks – Los Angeles Kings, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,55 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,70 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin kärkikamppailussa Los Angeles Kings matkustaa Kalifornian sisäisessä herruudessa San Jose Sharksin vieraaksi. Jääkiekon NHL tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaan ensi yönä useita mielenkiintoisia kamppailuita. San Jose Sharksin sekä Los Angeles Kingsin välinen kohtaaminen tulee suurella todennäköisyydellä olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen. San Jose Sharks sekä Los Angeles Kings voidaan luokitella vähämaalisten joukkueiden listaan. Edelliseen viiteen otteluun käytännössä vain yhdessä San Jose Sharks on pelannut erittäin runsasmaalisen taistelun ja täysin sama tilanne koskee myös Los Angeles Kingsiä. Edellisellä kierroksella San Jose Sharks voitti kotonaan Minnesota Wildin jatkojen päätteeksi 3-2 maalein ja muutenkin Hailauma on viime aikoina ollut erinomaisessa pelivireessä. Edelliset viisi ottelua ovatkin San Jose Sharksille tuottaneet komeasti yhtä monta voittoa.

San Jose Sharks on ollut tähän mennessä varsinkin kotonaan huikeassa pelivireessä, sillä Hailaumaa voidaan pitää läntisen konferenssin kolmanneksi parhaimpana kotijoukkueena heti Anaheim Ducksin sekä Chicago Blackhawksin jälkeen! Kaiken kaikkiaan San Jose Sharks on kotonaan hävinnyt vasta viisi ottelua. Sitä voidaan pitää erinomaisena suorituksena. San Jose Sharksin suurin vahvuus on ollut kotijoukkueen äärimmäisen tiivis puolustus. Tarkemmin sanottuna San Jose Sharksille ei olla kotiotteluiden osalta tehty vielä edes viittäkymmentä maalia. Viime aikoina kotonaan San Jose Sharks on päästänyt keskimäärin yhtä maalia kamppailua kohden, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta. San Jose Sharksin viisikot toimivat tällä hetkellä erittäin laadukkaalla tasolla. Periaatteessa San Jose Sharksia voidaan pitää yhtenä suurimpana yllätyshevosena ajatellen kevään pudotuspelejä, jos puolustus toimii samalla tasolla.

Los Angeles Kings on ollut viime aikoina niin surkeassa pelivireessä, että vierasjoukkuetta voidaan pitää jonkinlaisena kriisijoukkueena! Edellisestä voitosta alkaa olla Los Angeles Kingsin kohdalla valtavasti aikaa. Kymmenen edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla Los Angeles Kingsille tuottaneet ainoastaan kolme voittoa, joten se kertoo siitä, että vierasjoukkueelle maalinteko on ollut viime aikoina vaikeaa. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue onkin viimeistellyt vain yhden maalin. Los Angeles Kingsin kannalta erinomainen asia on se, että vierasjoukkueella ei loukkaantumisia käytännössä ole, mutta siitä huolimatta maalinteko tuntuu olevan erittäin vaikeaa. Los Angeles Kingsin tekemisestä puuttuu tällä hetkellä täysin viimeinen puristus ja se taas johtaakin kovalla prosentilla tappioihin. San Jose Sharksin sekä Los Angeles Kingsin aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia maalin kamppailuita ja samanlaista on syytä odotella myös tällä kerralla. Periaatteessa kotijoukkue on ollut tässä otteluparissa selkeästi niskan päällä, joten 1X2-vedossa San Jose Sharks nousisi mahdollisesti hyväksi pelikohteeksi. San Jose Sharksin kannalta on vain ikävää se, että kotijoukkueella riittää melko tärkeitäkin loukkaantumisia. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas