San Jose Sharks - New York Islanders 11.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Islanders vieraissa Hailauman välipalaksi?

San Jose Sharks – New York Islanders, merkki 1, kerroin 1,55 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,55 | 4,65 | 4,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Islanders matkustaa San Jose Sharksin vieraaksi. Kerroinasettelu on vedetty erittäin jyrkästi San Jose Sharksin suuntaan, mutta tässä tapauksessa sen ymmärtää. San Jose Sharks on viime kierroksien aikana ollut heikko, mutta on otettava huomioon kaksi asiaa. Ensimmäinen asia on se, että San Jose Sharks tunnetaan fantastisena kotijoukkueena. Kolmetoista kotiottelua ovat tähän mennessä Hailaumalle tuottaneet kymmenen voittoa. Toinen asia on se, että New York Islanders on vieraissa ollut umpisurkea. Viisitoista vierasottelua ovat varsinaisella peliajalla New York Islandersille tuottaneet yhden voiton. New York Islanders on pelannut kolme ottelua vieraissa putkeen ja näistä maaliero on New York Islandersin kohdalla 3-13. Voittaminen on siispä ollut vierailijoille suhteellisen vaikeaa.

San Jose Sharks on pelannut neljä ottelua vieraissa putkeen New York Islandersin tavoin, mutta tässä ottelussa San Jose Sharks tekee paluun kotiyleisönsä eteen. San Jose Sharks esiintyi vieraissa yhtä ottelua lukuunottamatta suhteellisen heikosti, sillä Hailauma koki tappiot putkeen Pittsburgh Penguinsille, Carolina Hurricanesille sekä Minnesota Wildille. San Jose Sharksin puolustus vuoti reissussa liikaa, joten siihen on tässä ottelussa tultava muutos. San Jose Sharks on materiaaliltaan New York Islandersia huomattavasti laadukkaampi osapuoli, joten kotiyleisönsä edessä Hailauma on varmasti erittäin näyttöhaluinen sekä ärsytetty ryhmä. Täytyy kuitenkin muistaa, että ennen vieraskiertuetta San Jose Sharks voitti kotonaan Anaheim Ducksin, joten parhaimmillaan San Jose on varsinkin kotonaan erittäin vaikeasti pysäytettävissä.

New York Islandersin kotietu on vierasjoukkueelle oikeastaan kaikki kaikessa, sillä valitettavasti vierasotteluissaan New York Islanders ei tunnu saavan mitään aikaan. Viimeksi Anaheim Ducks murskasi New York Islandersin 5-2 maalein. Yksinkertaisesti New York Islandersin puolustuksen taso ei riitä, sillä liian usein vierasjoukkueelle tehdään maaleja neljää tai viittä kappaletta ottelua kohden. New York Islandersin kohdalla helpotusta urakkaan ei tuo edes se tieto, että Evgeni Nabokov sekä Lubomir Visnovsky ovat edelleen sivussa tästä ottelusta. New York Islandersilla ei ole ollut voittavaa maalivahtia, joten Evgeni Nabokovia vierasjoukkue kipeästi kaipaa takaisin maalille. San Jose Sharksin sairaslista on suhteellisen lyhyt, sillä kotijoukkueelta sivussa ovat vain Mike Brown, Adam Burish sekä Raffi Torres. On täysin perusteltua tai oikeastaan jopa selvää lähteä San Josea vetokupongille tarjoamaan. New York Islanders ei vieraissa ole saanut toistaiseksi mitään aikaan.

Veikkaussivut | Tuomas