San Jose Sharks - Tampa Bay Lightning 22.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Surkeassa vireessä oleva Tampa Bay vierailee San Josessa.

San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning, merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,80 | 4,10 | 3,75

 

 

Surkeassa pelivireessä oleva Tampa Bay Lightning yrittää helpottaa tuskaansa ottelussa San Jose Sharksia vastaan. Jääkiekon NHL tarjoilee tuttuun tapaan Suomen aikaa ensi yönä useita mielenkiintoisia otteluita. Tällä hetkellä läntisessä konferenssissa San Jose Sharks on neljäntenä, kun taas Tampa Bay Lightning löytyy vastakkaisesta konferenssista sijaa korkeammalta. Tällä hetkellä Tampa Bay Lightningin tilanne on kuitenkin erittäin synkkä, sillä edellisellä kierroksella vierasjoukkue hävisi Los Angeles Kingsin vieraana 5-2 maalein – kaiken kaikkiaan Tampa Bay Lightning on pelannut kaksi edellistä otteluaan vieraissa ja omissa verkot ovat heiluneet yksitoista kertaa!

San Jose Sharks jäi viimeksi täysin jyrän alle Chicago Blackhawksin vieraana, sillä ottelu päättyi Hailauman tappioon 5-1 maalein. San Jose Sharksille ei jäänyt edellisestä ottelusta mitään käteen, mutta toisaalta nyt San Jose Sharksille tarjoutuu hieno mahdollisuus palata takaisin voittojen pariin. Kotonaan viiteen edelliseen otteluun San Jose Sharks on vain yhdessä jäänyt kokonaan pisteittä ja se tapahtuikin itseasiassa viimeksi Vancouver Canuksia vastaan 2-4 numeroihin päättyneessä ottelussa. Joka tapauksessa San Jose Sharks on kotonaan ollut erittäin vaikeasti voitettavissa, vaikka muutama tiukka tappio onkin Hailaumalle kotiyleisön edessä tullutkin.

San Jose Sharks lähtee kotonaan tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä kotonaan Hailauma on pelannut kaiken kaikkiaan vähintäänkin kohtalaisesti ja puolestaan Tampa Bay Lightningin tilanne on tällä hetkellä erittäin synkkä! Steven Stamkosista on turhaa jauhaa jokaisessa Tampa Bay Lightningia koskevassa vihjeessä tai artikkelissa, mutta valitettavasti ilman Steven Stamkosia Tampa Bay Ligthing ei ole se sama joukkue kuin alkukaudella. Tampa Bay Lightningin loukkaantumislistalla on muutenkin hieman tungosta, joten siinä mielessä nyt olisi San Jose Sharksin aika napata täydet pisteet. San Jose Sharks on hallinnut joukkueiden aikaisempia kohtaamisia ja on myös nyt lähellä jatkaa vierasjoukkueen jyrkkää alamäkeä.

Veikkaussivut | Tuomas