San Marino - Puola 10.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2013
Jaa tämä...

San Marinon teuras – osa kahdeksan.

San Marino (+3) – Puola, merkki 2, kerroin 
San Marino (+4) – Puola, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 41,00 | 17,00 | 1,01 

 

 

Lohko H:n ottelussa San Marino saa vastaansa vieraaksi saapuvan Puolan. Lohkossa San Marino on tietenkin viimeisenä ilman ainuttakaan tehtyä maalia, kun taas Puola on lohkossa tällä hetkellä neljäntenä. Kyseessä on jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa. Puolan tilanne on siinä mielessä hankala, että Englanti, Montenegro sekä Ukraina tulevat ratkaisemaan lohkovoittajan sekä sen, joka tulee selviytymään lohkossa toiseksi. Puolan karsinnat ovat sujuneet epätasaisesti, mutta nyt vierasvoitto on joka tapauksessa tulossa. San Marino on Euroopan heikoin jalkapallomaa, San Marino on pelannut näissä karsinnoissa seitsemän ottelua 0-38 maalierolla! San Marinosta on turhaa käyttää mitään kauniita sanoja, sillä faktaahan on se, että San Marinolle yhdenkin maalin tekeminen karsintojen aikana vaikuttaisi mahdottomalta tehtävältä.

Puolan osalta on todettava, että vierasjoukkueen puolustus on näissä karsinnoissa toiminut erinomaisesti! Puolalle ollaan tarkemmin sanottuna tehty vasta kahdeksan maalia ja se on ehdottomasti hyvä suoritus. Se ei toisaalta tässä vaiheessa Puolaa lohduta, sillä Puola ei tule tästä lohkosta jatkoon etenemään missään tapauksessa. Puola voi joka tapauksessa vielä kaunistella maalilukemia San Marinon kustannuksella.

San Marino on ollut karsinnoissa juuri niin vahva kuin osattiin odotella, eli suomeksi sanottuna vastustaja kuin vastustaja on murskannut San Marinon, pelattiinpa sitten San Marinossa tai jossain muualla. Puola tulee ratkaisemaan tämän ottelun jo avauspuoliskolla, vaikka tuskinpa tämä Puolalle on kauden merkittävin sekä odotetuin tapahtuma.

Veikkaussivut | Tuomas