Santasport Hockey Challenge-tapahtuma käyntiin Lapissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 08/03/2015
Jaa tämä...

Santasport Hockey Challenger-turnaus käyntiin Lapissa.

Jääkiekkokausi pyörähtää Lapissa käyntiin Santasport Hockey Challenger-turnauksen voimin. Ottelut ovat osa tapahtumaa, mikä järjestetään nyt toista kertaa.

– Tarkoitus on tarjota huippukiekkoa Lapin kiekkofaneille, joiden ei tarvitse lähteä välttämättä Ouluun asti sitä katsomaan, tapahtuman järjestäjä Pekka Kankaanranta Santasportista kertoi.

Tapahtuma järjestetään samalla, kun SM-liigassa pelaava HPK on leirillä Rovaniemellä.

– Tämä on myös samalla kauden ensimmäinen SM-liigan harjoitusottelu. Samana päivänä JYP ja Ilves pelaavat harjoitusottelun Alavudella, Kankaanranta jatkoi.

Rovaniemeläinen Mestis-joukkue Rovaniemen Kiekko pelaa harjoitusottelun HPK:ta vastaan torstai-iltana. HPK pelaa myös ruotsalaista Asplöven HC:ta vastaan tiistaina illalla.

Asplöven pelaa Allsvenskanissa. Kyseessä on jääkiekon toiseksi korkein sarjataso Ruotsissa.

Viime vuonna erittäin nimekästä seuraa

Viime vuonna tapahtumassa oli myös erittäin nimekästä seuraa, sillä turnauksessa pelasi venäläinen Moskovan TsSKA, joka lukeutuu kaudesta toiseen KHL-liigan parhaimmistoon. Valitettavasti moskovalaisjätti ei kuitenkaan tällä kertaa ole mukana.

TsSKA Moskova oli kylläkin Rovaniemellä leirillä viikko sitten, koska KHL:n kauden alkua on aikaistettu.

RoKi aloittaa varsinaisen Mestis-kautensa syyskuussa. Rovaniemeläisjoukkueen kauden avauspeli on Kokkolassa 16. syyskuuta. Ensimmäinen kotipeli Lappi Areenalla on puolestaan 18. syyskuuta.

HPK avaa oman urakkansa SM-liigassa 11. päivä syyskuuta kamppailulla Pelicansia vastaan.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri kiekkoliigojen tapahtumissa. SM-liiga ja monet muut huippujännittävät kiekkoliigat ovat jo aivan oven takana.

Lue myös:
Oulun Kärppien jenkkipakkki lähtökuopissa!
Erik Haulalle uusi sopimus NHL:ään!

jvg nights