Sarjakärki tappioputkessa – Pekkakaan ei yksin riitä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 03/03/2015
Jaa tämä...

Koko NHL:n ykkösjoukkue Nashville Predators koki jo kolmannen perättäisen tappionsa, kun se hävisi vieraissa New York Rangersille lukemin 4-1. Pekka Rinne oli taas joukkueensa paras pelaaja 36/39 torjunnallaan, mutta valitettavasti se ei riittänyt voittoon saakka. Rinne otti ottelussa muutaman haamutorjunnan, joista komein oli Rick Nashin läpiajon torjunta.

Nashvillen hyökkäyspeli oli todella vaisua ja saamatonta lähes koko pelin ajan. Pieni valonpilkahdus nähtiin ajassa 35.24, kun Matt Cullen viimeisteli 2-1 kavennusmaalin suoraan Taylor Beckin upeasta poikittaissyötöstä. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin Michael Santorelli. Siihen Nashvillen pyristely loppuikin ja Rangers karkasi kolmannen erän kuudennella minuutilla jo 3-1 johtoon.

Rinteen peliaika ottelussa oli vain 56.37, sillä Nashville yritti lopussa kavennusta kuudella kenttäpelaajalla peräti kolme ja puoli minuuttia. Koko tuona aikana Nashville sai aikaiseksi vain kaksi laukausta kohti Rangersin maalia. Nash viimeisteli 4-1 lukemat omasta päädystä tyhjään maaliin ajassa 59.16.

Katso ottelun huippuhetket tästä (Nashin läpiajo ajassa 0.57):