Sassuolo - AC Milan 12.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Juhliiko AC Milan täyttä pistepottia Sassuolon vieraana?

Sassuolo – AC Milan, merkki 2, kerroin 1,62 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 6,00 | 3,85 | 1,62 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, AC Milan matkustaa Sassuolon vieraaksi illan päätöskamppailussa. Sarjataulukossa Sassuolo on tällä hetkellä sijalla kahdeksantoista, kun taas AC Milan löytyy sijalta yksitoista. Perustasoltaan joukkueiden välinen tasoero on valtava AC Milanin eduksi. Milanolaisten kausi on tähän mennessä sujunut todella surkeasti, mutta toisaalta Sassuoloa vastaan normaalilla peliesityksellä pitäisi ehdottomasti täysi pistepotti irrota. Edellisellä kierroksella AC Milan murskasi Atalantan 3-0 maalein, joten parempaan suuntaan vierasjoukkue on matkalla. Sassuolo on luonnollisesti kaikilla mittareilla katsottuna jokaisella osa-alueella AC Milania jäljessä. Sassuolo lähti tähän kauteen todella pienillä odotuksilla. Sassuolo on kahdeksastatoista ottelustaan voittanut säälittävät kolme kappaletta, joten kyllähän se valitettavasti kertoo kotijoukkueen heikkoudesta.

Sassuolon pelaajat sekä koko organisaatio on todennäköisesti tehnyt pienen huomion sellaista asiasta kuin maalinteko – viiteen edelliseen otteluun Sassuolo ei ole tehnyt ensimmäistäkään maalia! Sassuolon tilanne alkaa muistuttamaan jollain tapaa jopa vitsiä, sillä edellisestä kotijoukkueen maalista on aikaa valtavasti. Edellisellä kierroksella Genoa nappasi täydet pisteet Sassuololta 2-0 maalein. Sassuolon kotiedustakaan ei ole ollut käytännössä sarjanousijalle mitään hyötyä. Kolmeen edelliseen kotiotteluun peräti kahdessa Sassuolo on jäänyt kokonaan maaleitta. Sassuololta on tällä kaudella puuttunut selkeä ykköshyökkääjä tai laajemmassa mittakaavassa katsottuna sellaiset pelaajat, jotka edes ylipäätänsä kuuluisivat Italian korkeimmalle sarjatasolle. Sassuolo kuuluu ehdottomasti Italian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ja suoraan sanottuna onkin toivottavaa, että Sassuolo lähtisi takaisin sarjaporrasta alemmaksi. Sassuololla ei ole mitään syytä olettaa, että sarjapaikka voisi tällä kaudella säilyä, koska maalintekoon kotijoukkueen pelaajat eivät kykene.

Sassuolo sekä AC Milan kärsivät tämän ottelun alla runsaista loukkaantumisista, mutta ne tuskin ainakaan parantavat kotijoukkueen lähtökohtia voiton suhteen – Sassuololta sivussa tärkeistä pelaajista ovat esimerkiksi Paolo Bianco, Gaetano Masucci, Francesco Acerbi sekä Marius Alexe. Viimeisimpänä mainittu pelaaja on tällä hetkellä lähinnä paluuta takaisin kotijoukkueen vahvuuteen, mutta tämän tiedon mukaan hän ei ole vielä kotijoukkueen käytettävissä. Sassuolon materiaali ei kestä minkäänlaisia loukkaantumisia, kun jo valmiiksi maalinteko on niin käsittämättömän vaikeaa. Sassuololle kohtaaminen AC Milania vastaan on kauden kohokohtia, mutta lopputulosta se tuskin tulee muuttamaan suuntaan tai toiseen. AC Milan ei ole viime aikoina joutunut matkustelemaan lainkaan, koska kaksi edellistä ottelua ovat milanolaisten osalta pelattu San Sirolla. Lähtökohtaisesti Sassuolo pelaa täysin väärässä sarjassa. Normaalilla peliesityksellä AC Milan tulee ilman muuta vierasvoiton nappaamaan. AC Milan saa hävetä ja kunnolla, jos Sassuoloa vastaan vierasvoittoa ei tapahdu.

Veikkaussivut | Tuomas