Sassuolo - Fiorentina 22.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Fiorentina vieraissakin Sassuolosta selvää jälkeä?

Sassuolo – Fiorentina, merkki 2, kerroin 1,92 PAF

PAFin kertoimet otteluun 4,25 | 3,40 | 1,92 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa neljäntenä oleva Fiorentina matkustaa jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Sassuolon vieraaksi. Sarjataulukossa Sassuolo on tällä hetkellä sijalla seitsemäntoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa Fiorentinan eduksi kuusitoista pistettä. Materiaaliltaan joukkueet ovat toistensa vastakohdat, sillä Sassuolo tulee suurella todennäköisyydellä ensi kaudella pelaamaan sarjaporrasta alempana. Sassuolon materiaali on Italian liigan surkeimpia. Sassuolo on kuudestatoista ottelustaan pystynyt voittamaan vain kolme, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta. Sassuolon puolustus on ollut toistaiseksi pelkkää reikäjuustoa. Sassuolon verkot ovat heiluneet lähes neljäkymmentä kertaa.

Fiorentina on pystynyt kovalla prosentilla voittamaan heikommat joukkueet, joten siinä mielessä vierasjoukkue on muuttunut esimerkiksi aikaisemmista kausista parempaan suuntaan. Aikaisemmilla kausilla Fiorentina on pelannut ajoittain materiaalinsa edellyttämällä tasolla, mutta liikaa on tullut tappioita tai muuten vain pistemenetyksiä Sassuolon tasoisille joukkueille. Fiorentina on tällä hetkellä tosissaan sarjataulukossa neljäntenä, mutta vierasjoukkueella on mahdollisuus vielä parempaankin. Mestaruutta Fiorentinan on turha lähteä edes ajattelemaan, mutta sijoitukset Juventuksen takana ovat täysin auki. Fiorentina onkin viime aikoina ollut erinomaisessa pelivireessä, sillä neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet kolme voittoa. Viimeksi Fiorentina murskasi kotonaan Bolognan vaatimattomasti 3-0 numeroin.

Sassuololle maalinteko on täysin mahdoton käsite, sillä viiteen edelliseen otteluun peräti neljässä kotijoukkue on jäänyt kokonaan ilman ainuttakaan tehtyä maalia! Sassuolon pelaajat ovat todennäköisesti todenneet saman kuin minä eli kyseessä on maalintekopeli. Edellisellä kierroksella Sassuolo hävisi ”vain” 4-0 lukemin Juventuksen vieraana. Kolmeen edelliseen otteluun Sassuolon verkot ovat heiluneet seitsemän kertaa. Tuskinpa Sassuolon tilannetta parantaa lukuisat loukkaantumiset. Suurella todennäköisyydellä Sassuololta tärkeistä pelaajista sivussa ovat Ezequeil Schelotto, Luca Antei, Francesco Magnanelli sekä Francesco Acerbi. Listaa voidaan toki jatkaa myös muutamalla muullakin nimellä. Myös Fiorentinalla on omat loukkaantumisongelmat, mutta siitä huolimatta vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Fiorentinaltahan suurella todennäköisyydellä sivussa ovat esimerkiksi Gonzalo Rodriguez sekä David Pizarro, mutta Sassuolon tulee siitä huolimatta kaatua.

Veikkaussivut | Tuomas