Sassuolo - Inter 22.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Onko Sassulo vain välipala milanolaisjätille?

Sassuolo – Inter, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,25 | 3,60 | 1,82 

 

 

Päivän ensimmäisessä jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa yhteen iskevät Sassuolo sekä vastaan asettuva milanolainen Inter. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden neljäs kamppailu. Sassuolo nousi viime kauden päätteeksi Italian korkeimmalle sarjatasolle ja tätä menoa Sassuolo tulee tippumaan tämän kauden päätteeksi heti takaisin sinne minne kuuluukin eli sarjaporrasta alemmaksi. Kolme ottelua, kolme tappiota ja yksi tehty maali kertoo kaiken olennaisen kotijoukkueen tilanteesta. Sitä tuskin auttaa myöskin se, että omissa verkot ovat toistaiseksi heiluneet vaatimattomasti kahdeksan kertaa.

Inter on ollut aikaisemmilla kausilla äärimmäisen epätasainen, mutta nyt kausi kausi on milanolaisjätiltä alkanut suorastaan erinomaisesti! Kolme ottelua ovat toistaiseksi tuottaneet kaksi voittoa ja vain yhden tasapelin. Kaikista parasta koko alkukaudessa on se, että Interin puolustus on toiminut erinomaisesti. Toistaiseksi Interin puolustus on joutunut vain kerran katsomaan vastustajan tekemää maalia, joten tällä hetkellä Inter on jopa vakuuttanut yllättävänkin positiivisesti.

Inter pelasi viimeksi kotonaan 1-1 maalein tasapelin Juventusta, suurinta mestarisuosikkia vastaan. Inter on osoittanut alkukaudella pystyvänsä voittamaan minkä tahansa seuran tässä liigassa. Lähtökohtaisesti Sassuolo on kotonaan yllätysvalmiimpi kuin vieraissa, mutta Sassuolon materiaali ei vain riitä tällä kaudella kuin aivan yksittäisiin voittoihin. Inter on selkeä suosikki vieraissakin.

Veikkaussivut | Tuomas