sc bern kotiyleisö

SC Bern - TPS, katso ottelu Unibet TV:stä ja betsaa livenä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

TPS:n ensimmäinen CHL-peli alkoi romahduksella, kun tsekkijoukkue Mountfield HK vei turkulaisia kuin sitä kuuluisaa mätää kukkoa. Mikäs kukko tässä pelissä sitten kiekuu, kotijoukkue on vahva suosikki.

Vastaan asettuu sveitsiläisseura SC Bern, jossa on useampikin tuttu hahmo. Tutuimmat taitavat olla valmennuspuolella, Kari Jalosen ja Ville Peltosen koutsaama joukkue kuuluu Sveitsin parhaisiin joukkueisiin ja pelaajabudjetti on sen näköinen. Joukkueessa pelaa tällä kaudella suomalaisista viime kaudella Kärpissä kovaa jälkeä tehnyt Mika Pyörälä.

Bern voitti helpohkosti ensimmäisessä ottelussaan Nottinghamin Panthersit, TPS hävisi ehkä yllättävän isoin numeroin Mountifieldille. Näiden numeroiden perusteella TPS tulisi ottamaan kuonoon tässäkin ja ainakin ensimmäisten otteluiden perusteella Bernillä on tässä jopa ylikerrointa. TPS:n voitto Sveitsistä olisi aika iso yllätys, ainakin vinkkitiimin mielestä.

Tsekkaa tästä vielä TPS:n ensimmäisen pelin suomalaisittain murheelliset huippuhetket:

 

Hae näiltä sivuilta parhaat kertoimet lauantai-illan herkkupeliin:

TPS – millä kokoonpanolla karhun kaatoon?

TPS pelasi ensimmäisen ottelu oheisella kokoonpanolla, tuleeko tähän kenties muutoksia? Ilkka Pikkarainen ja Petrus Palmu loistivat poissaolollaan, ehkä juuri heitä olisi nyt tarvittu.

Lindsten – Filppula – Kallio, Ekesståhl-Jonsson – Tallinder

Nyström – Virta – Perrin, Keskitalo – Eronen

Pajuniemi – Karvonen – Väyrynen,  Berger – Heikkinen

Nurmi – Virtanen – Lahtinen, Reunanen – Forström

Maalilla pelasi Setänen

 Unibet TV:n lisäksi ottelu näkyy myös Subilla

Otteluun on saatavissa jälleen monta erilaista vedonlyönnin näkökulmaa ja eri vetoja. Kotijoukkue on suosikki jo kertoimienkin perusteella, joten täältä menevät betsit jopa pienellä tasoituksella kotijoukkueelle.

Kotijoukkueen Mika Pyörälällä on varmasti hieman enemmän pelissä, vaikka ”peli on peli muiden joukossa” on luonnollisesti se virallinen vastaus tähän kysymykseen. Unibetillä on tähän peliin yli 100 kohdetta Pre-Match vetokohteina ja kun matsi tulee vielä Unibet TV:n kautta suorana lähetyksenä, on vedonlyönti livenä todella herkullinen kokemus.