Schweinsteiger uuden haasteen edessä! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/04/2015
Jaa tämä...

Puhuttu hankinta

Valioliiga on vihdoin oven takana, joten pääsemme jälleen nauttimaan brittifutiksesta. Joukkueilla on ollut käynnissä kova kilpavarustelu kauden alla ja varsinkin kärkijoukkueet ovat haalineet riveihinsä uutta verta.

Yksi mielenkiintoisimmista ja puhutuimmista siirroista on ollut Bastian Schweinsteigerin siirtyminen Bayern Munchenistä ManU-paitaan. 31-vuotiaan pelimiehen Valioliiga-siirto on sen verran kiinnostava, että se vaatii hieman lähemmän tarkastelun.

Schweinsteiger on huippupelaaja, joten odotukset ovat korkealla ManU-fanien keskuudessa. Siirron ympärillä on kuitenkin ollut runsaasti kysymysmerkkejä, sillä saksalainen on pelannut rikkonaisia kausia – viimeisin yli 30 liigaottelun kausi on kaudelta 2010-11.

On varsin todennäköistä, että Schweinsteiger ei pysty tälläkään kaudella välttymään kolhuilta ja ManU:ssa tiedostetaan tämä fakta. Terveenä saksalainen on manchesterilaisille todella kova apu, mutta on miltei turha odottaa, että miestä nähdään joka ottelussa avauksessa.

ManU-fanien keskuudessa tullaan pettymään, mikäli Schweinsteigerista odotetaan joukkueelle sateentekijää. Seuran johdossa on kuitenkin tiedetty täsmälleen millaisen pelaajan joukkue saa 31-vuotiaasta konkarista, ja se pelaaja on edelleen 12 miljoonan punnan siirtosumman arvoinen.

Viisas pelaaja

Schweinsteigerilla oli mahdollisuus siirtyä ManU:n riveihin jo vuonna 2010, mutta mies päätti jäädä Bayern Munchenin paitaan. Nyt ManU:ssa nähdään kypsempi Schweinsteiger, joka on edelleen kova vahvistus Valioliigaan.

Valioliiga starttaa tulevana viikonloppuna, joten kohta pääsemme näkemään tarkemmin, kuinka saksalainen sopeutuu maailman kovimpaan futisliigaan.

Unibet tarjoaa jo nyt runsaasti vetokohteita Valioliigan ensimmäiselle kierrokselle! Tsekkaa myös Veikkaussivujen kausivedot Valioliigaan!

Lue myös:

Ronaldo esitti koditonta ja otti Madridin torin haltuun!

jvg nights