Scrivens, Versteeg ja McFarland jatkavat uraansa eurooppalaisissa kiekkokaukaloissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Viikko on alkanut jälleen kiireisenä usean eurooppalaisen jääkiekkoseuran toimistolla. Tänään maanantaina onkin julkaistu peräti kolmen entisen NHL:n pelaajan tehneen sopimuksen vanhan mantereen seurojen kanssa. Suurin nimi näistä pelaajista lienee Kris Versteeg ja yhden osoitteena on kotimainen Liiga sekä SaiPa.

Maalivahtirintamalla nähtiin jo tovin ounasteltu siirto, kun kanadalainen Ben Scrivens jättää taalakaukalot ja lähtee tienaamaan ruplia KHL-jäille. 29 – vuotiaan maalivahdin on julkaistu tehneen yhden vuoden mittainen sopimus Dynamo Minskin kanssa. Mies pelasi vielä kaudella 2014-15 jopa 57 ottelua Edmonton Oilersin maalilla, mutta sen jälkeen alkoi ala mäki ja mies myytiin Montreal Canadiensiin, jossa hän jäi Carey Pricen varjoon, eikä pystynyt edes Pricen loukkaannuttua valtaamaan itselleen tonttia Montrealista.

Sveitsin pääsarjan NLA:n kestomenestyjä Bern teki tänään merkittävän sopimuksen kaksin kertaisen Stanley Cup voittajan Kris Versteegin kanssa. Kolme edellistä kautta puoli pistettä per peli tahdilla pelannut Versteeg on merkittävä lisä suomalaisvalmentaja Kari Jalosen palettiin. Viimeksi Los Angeles Kings paidassa pelanneen Versteegin siirtoa Berniin ounasteltiin jo pidemmän aikaan, mutta nyt se on siis varmaa.

Myös suomesta ja Idän Sputnikien riveistä tuli tänään sopimusuutinen, joka koskettaa NHL-kokemusta omaavaa pelaaja. SaiPa on solminut kauden 2016-2017 kattavan sopimuksen hyökkääjä John McFarlandin kanssa. Viime kaudella kanadalainen pelasi 3 NHL-ottelua Florida Panthersissa ja 56 AHL-ottelua Portland Piratesin riveissä. 24 – vuotiaan laitahyökkääjä omien sanojensa mukaan hän tulee hakemaan SaiPan riveihin kehitystä pelaajana.

Lue myös:

MASSIMILIANO ALLEGRI: ”EN HALUA PUHUA POGBASTA”

VIDEO: PÄÄTTYNYT JALKAPALLOKAUSI SISÄLSI HUIKEITA KOPPEJA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa