VIDEO: Iceman soittaa triangelia ja laulaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Joulu 2015 on ollut todellista jouluvideoiden kulta-aikaa. Uutisiin on pamahtanut viimeisen kahden viikon aikana toinen toistaan erilaisempia jouluvideoita joka puolelta urheilukenttää. Yhteinen nimittäjä jokaisella videolla on ollut tähän asti urheilijoiden melko surkeat näyttelijän lahjat.

Formula 1 -tallni Ferrarin suurimman sponsorin Santanderin jouluvideo ei tee tässä suhteessa poikkeusta muihin videoihin. Videolla Ferrarin apukuljettajat sekä itse kilpakuljettajat Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen laulavat ”We wish you Merry Christmas” ja säestävät sulosäveliään marakattien sekä tamburiinien avuilla. Ja kuten arvata saattaa kolmella neljästä esiintyjästä tuntuu olevan oikeasti ihan kivaa videolla, mutta Icemania pitää niin sanotusti hieman sulatella jotta hänet saadaan hymyilemän ja mukaan joulutunnelmaan. Mutta totta puhuttaessa Kimi on itseasiassa koko videon ehdoton helmi, joka tuo oman säväyksensä hyvin perinteiseen hyvän joulun toivotukseen. Olisi kuitenkin hauska tietää, että mitä miehelle on oikein luvattu palkkioksi videolla esiintymisestä?

Tässä vielä videon muodossa, lyhyt mutta ytimekäs joulutervehdys Santanderilta:

F1-kauden alkuun on aikaa vielä vajaa kolme kuukautta, mutta useat peliyhtiöt kuten Unibet tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata kauden 2016 maailmanmestaria. Esimerkkinä mainittakoon, että Kimi Räikkösen mestaruudella on mahdollista saada rahat takaisin 26-kertaisesti!

Lue myös:

VIDEO: Joulupukki on kovakuntoinen urheilija

Lehterä nöyryytti Niemeä – haaroista sisään

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa