Kesän odotetuin uutinen - Selänne jatkaa uraansa! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Se yksi ja ainoa ”The Finnish Flash” nähdään NHL-kentillä vielä ensi kauden ajan!

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija Teemu Selänne on päättänyt jatkaa historiallisen upeaa NHL-uraansa vielä yhden kauden ajan. Suomalainen Salama solmi Anaheim Ducksin kanssa seuraavan kauden kattavan sopimuksen, joka takaa konkarille kahden miljoonan dollarin vuositienestit.

Selänteen jatkamispäätös julkistettiin Ducksin kotisivuilla hauskan videon muodossa. Videolla Selänne yrittää pelata itsekseen golfia, mutta hommasta ei tule yhtään mitään. Kun golf ei ota tuulta alleen, päättää veteraanitähti jatkaa tutumman lajin parissa.

– Tulen takaisin, mutta tähän se loppuu. Tämä on se viimeinen kauteni, puhelee Selänne videolla soittaessaan Ducks-toimitusjohtaja Bob Murraylle.

Selänne aloitti huikean uransa syksyllä 1992, kun nuorukainen asteli NHL-jäille Winnipeg Jetsin väreissä. 1387 NHL-ottelun mittaisen uransa aikana ”The Finnish Flash” on ehtinyt edustaa Ducksin ja Jetsin lisäksi myös San Jose Sharksia sekä Colorado Avalanchea.

Selänteen iskemät tehot 675+755=1430 takaa hänelle 11. sijan kaikkien aikojen maalipörssissä. Kokonaispisteissä legendalaituri on 15. sijalla vain 37 pistettä edellä olevaa Stan Mikitaa jäljessä.

Siitähän Teemu menee tulevalla kaudella ohi että heilahtaa!

Katso Selänteen hulppean hauska päätösvideo tästä!

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut