VIDEO: Tältä näyttää Veikkaussivujen vuoden urheilija - ja sykähdyttävin hetki valinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 01/12/2016
Jaa tämä...

Tänään kello 20.00 alkaa YLE TV2:lta suora lähetys Suomen Urheilugaalasta, jossa valitaan muun muassa vuoden mies- ja naisurheiluja sekä urheiluvuoden sykähdyttävin hetki. Myös Veikkaussivut.com:n toimituksessa käyty äänestys siitä, että kuka, ketkä ja mikä hetki on palkinnon arvoinen. Toimituksen valinnat ovat seuraavanlaiset:

Vuoden miesurheilija – Roope Tonteri

Toimituksen valinta vuoden miesurheilijaksi niukalla äänierolla on lumilautailija Roope Tonteri. 24 – vuotias Tonteri on ollut jo vuosia kansainvälisen lumilautailun suuria tähtiä. Mies voittikin vuonna 2013 sekä Slopstylen ja Big Airin MM-kultaa. Tämän jälkeen mies kärsi loukkaantumisesta, minkä vuoksi esimerkiksi vuoden 2014 Sothsin olympialaiset menivät penkin alle. Viime vuonna kuitenkin jälleen jysähti ja mies pokkasi komeasti Big Airin MM-kultaa ja Slopestyle hopeaa.

Vuoden naisurheiluja – Jenna Laukkanen

Vuoden naisurheilijan palkinto lähtee toimitukselta tänä vuonna uimari Jenna Laukkaselle. 20 – vuotias Laukkanen on niittänyt mainetta juniorisarjoissa jo vuosikymmenen vaihteessa, mutta nyt menestystä on alkanut tippua myös naistensarjoissa. Vuosi 2015 oli Laukkaselle mainio. Nainen paransi kauden aikana peräti kymmenen kertaa eri matkojen Suomen ennätyksiä, alitti Rion olympialaisten A-rajan 100m rintauinnissa, ja nappasi tuplamestaruuden (50m & 100 rintauinti) lyhyen ratojen EM-kilpailuissa.

Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki – Teemu Selänteen paita kattoon

Vuoden sykähdyttävimmistä urheiluhetkeksi toimituksen sisällä oli vain kaksi vaihtoehtoa: 8. kattoon tai Kimmo Timosen Stanley Cup voitto. Vaihtoehdoista ensimmäinen vei pidemmän korren ja tämä hetki luultavasti julistetaan myös illan TV-lähetyksessä katsojien toimesta vuoden sykähdyttävimmäksi hetkeksi. Onhan siinä jotain maagista kun Teemu Selänteen paidan numero 8 nostettiin ikuisiksi ajoiksi Anaheim Ducksin peliareenan kattoon yleisön osoittaessa seisten suosiotaan.

Nämä olivat toimituksen valinnat, mitkä ovat sinun?

Lue myös:

VIDEO: Selänne toivottaa Ovien tervetulleeksi kerhoon

TSN laati tuoreen listan ensi kesän NHL-varauksista

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa