Video: Selänne syötteli Ducksin divisioonamestariksi! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2014
Jaa tämä...

Anaheim Ducksin Teemu Selänne keräsi San Jose Sharksia vastaan pelatussa ottelussa kaksi isoa syöttöpistettä.

Anaheim Ducks ja San Jose Sharks ratkoivat keskiviikon NHL-kierroksella keskinäisessä ottelussaan tyynenmeren divisioonan mestaruutta. Ankkalauma liiteli ottelussa lopulta 5-2-voittoon kasvattaen eronsa divisioonassa toisena olevaan Sharksiin riittävän isoksi.

Ducksin kokonaispisteet ovat ennen kahta viimeistä ottelua 112, ja lukema onkin koko seuran uusi piste-ennätys. Sharks on Ankoista viiden pisteen päässä eikä täten voi enää saavuttaa kärkisijaa, sillä heidänkin runkosarjaa on jäljellä vain kaksi ottelua.

Ducksin voiton suurimpina sankareina toimi kaksi maalia iskenyt Pat Maroon sekä niistä molemmat syöttänyt Teemu Selänne. Maroon kiittelikin ketjukavereitaan vuolaasti ottelun päätyttyä.

– Tämä on todella erityistä. Selänne ja Mathieu Perreault ovat olleet ketjukaverini suurimman osan kaudesta, joten he ovat olleet mahtavia minulle koko vuoden. Ilman heitä en usko, että olisin tehnyt tätä, hatut päästä heille. He auttoivat minua, Maroon kehui Ducksin verkkosivuilla.

Ducksin muista suomalaisista Saku Koivu ei päässyt ottelussa pisteille. Sami Vatanen taas seurasi matsin katsomosta.

Antti Niemi aloitti Sharksin maalinsuulla, mutta hänet vaihdettiin pois Ducksin 3-1-maalin jälkeen. Suomalaisvahti ehti torjua ottelussa 16 kertaa.

Katso Selänteen molemmat syöttöpisteet tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut