Jokeriomistaja Selänteen siirtymisestä narripaitaan: "Se on mahdollista"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Teemu Selänne sittenkin uraansa KHL-Jokereissa?

Jokerien osaomistajana toimiva Roman Rotenberg vihjaili venäläiselle R-Sport-uutistoimistolle joukkueen tulevista suunnitelmista Teemu Selännettä koskien. On jo pitkään ollut tiedossa, että Jokerit on enemmän kuin kiinnostunut suomalaislegendan pestaamisesta ja Selänne antoikin venäläislehdistölle aiemmin asiasta myöntäviä kommentteja.

Selänteen taustaleiri ehti jo tyrmätä väitteet sanoen, että miehen antamia kommentteja oli vääristelty. Pelaaja oli itse kuitenkin asiasta vaitonaisempi.

Nyt Rotenberg itse kommentoi asiaa Jokerien kannalta ja paljastaa, että Selänne saattaisi vielä jatkaa uraansa yhden kauden verran.

– Se on mahdollista, mutta tässä vaiheessa asiasta kannattaa kysyä Jari Kurrilta, sillä hän käy keskusteluja kaikkien pelaajien kanssa, omistaja kommentoi R-Sportin mukaan.

– Meidän kannaltamme se olisi kiinnostavaa. Toivomme, että Selänne päättää asiasta ja pelaa vielä yhden kauden, Rotenberg jatkoi.

Selänteen NHL-ura päättyi 43 vuoden iässä, kun Anaheim Ducks putosi pudotuspelien toisella kierroksella Los Angeles Kingsille.

– En tiedä, näkeekö Kurri hänet joukkueessa, mutta markkinoinnin ja pr:n kannalta se olisi hyvin vahva siirto. Olisi hieno asia, jos hän pelaisi viimeisen kautensa joukkueessa, joka hänet kasvatti, Rotenberg linjasi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut