Mark Selby - Ronnie O'Sullivan 19.1.2014 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Maailman kaksi täydellisintä pelaajaa kruunaavat The Mastersin.

Mark Selby – Ronnie O’Sullivan, merkki 1, kerroin 3,00 Bet365
Mark Selby (+2,5 freimiä) – Ronnie O’Sullivan, merkki 1, kerroin 1,85 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,00 | 1,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelattavan The Mastersin huikea finaali on tiedossa tänään kahden maailman täydellisimmän pelaajan välillä. Englantilaisten välienselvittelyssä yhteen iskevät Mark Selby sekä vastaan asettuva Ronnie O’Sullivan. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi pelaajaa, jotka eivät käytännössä virheitä pöydällä tee. Mark Selby murskasi eilisessä välierässä Shaun Murphyn 6-1 numeroin, kun taas Ronnie O’Sullivan aloitti ottelun Stephen Maguirea vastaan huonosti, mutta lopulta Ronnie O’Sullivan nappasi voiton 2-6 numeroin. Mark Selbyllä ei ole tänään varaa virheisiin, sillä muussa tapauksessa moninkertainen maailmanmestari tulee tekemään ottelun altavastaajasta rumaa jälkeä. Mark Selbyn on pelattava tässä ottelussa kauden tähän mennessä parhaimman ottelunsa, mutta turnauksen perusteella Mark Selby lähtee täysin realistisesti haastamaan moninkertaista maailmanmestaria.

Mark Selbyä sekä Ronnie O’Sullivania voidaan pitää ehdottomasti tämän hetken maailman kahtena parhaimpana snookerpelaajana. Neil Robertson sortui täydellisesti omassa puolivälierässä Stephen Maguirea vastaan ja sehän vain osoitti sen, että tällä hetkellä kilpailutilanteissa Mark Selby sekä Ronnie O’Sullivan ovat muiden yläpuolella. Ronnie O’Sullivan on voittanut urallaan kaiken mahdollisen sekä mahdottoman, mutta vihjettä laadittaessa tärkeää on se, että The Jester of Leicester ei sorru vaikeissakaan tilanteissa. Snooker on todella vaikea laji henkistä puolta ajateltuna. Yksikin pussitusvirhe saattaa jäädä kummittelemaan vielä monenkin freimin ajan. Mark Selby tekee tässä asiassa kuitenkin poikkeuksen, sillä hän ei tiukoissa paikoissa tule sortumaan. Sen takia Mark Selby omaa Ronnie O’Sullivanin tavoin valtavasti faneja käytännössä ympäri maailmaa.

Tämän ottelun lähtökohdat ovat kaiken kaikkiaan huikean jännittävät, joten tiedossa tulee olemaan pitkä ilta maailman kahden parhaimman snookeristin kohdatessa toisensa. Kerroinasettelua ei kuitenkaan pysty täysin lähteä ymmärtämään, sillä tässä ottelussa kaikki mahdollisuudet ovat siihen, että tiedossa on kaikki yhdeksäntoista freimiä. Sellaistahan asiaa tässä kohdassa on turhaa lähteä miettimään, mutta periaatteessa lähtökohtia pidän tasaisimpana kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Ronnie O’Sullivan ei ottelun sisälläkään tee montaa virhettä, joten se tarkoittaa sitä, että heti kamppailun alusta lähtien Mark Selbyn on pelattava taitojensa ylärajoilla. Taitojensa perusteella Mark Selby on juuri se pelaaja, joka pystyy The Rocketin voittamaan. Tällä kerroinasettelulla lähdetään rohkeasti pelaamaan moninkertaista maailmanmestaria vastaan. Mark Selby on viihtynyt aikaisempina vuosina juuri The Mastersissa niin hyvin, että The Jester of Leicerster tietää miten Lontoossa menestytään.

Veikkaussivut | Tuomas