Uhkailua vai psyykkausta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Tunteet kuumenivat valmentajien välillä eilisessä HPK – JYP ottelussa.

HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin syyttää sekä JYPin mestarivalmentajaa Jyrki Ahoa ”poliisin” lähettämisestä että kakkosvalmentajaa Marko Virtasta päällekäymisestä ja uhkailusta toisella erätauolla HPK:n pukukoppikäytävällä. Otteluvalvoja kommentoi, että tilanne on rekisteröity. Mutta mitä oikeasti tapahtui?

Otetaan aluksi eilinen lehdistötilaisuus Hämeenlinnasta:

 

Kysymys: Onko Jyrki Aho aidosti yllättynyt Selinin syyttelystä?

Vastaus: Kyllä. Aho ei varmasti ole lähettänyt ketään Kerhon pukukoppikäytäville mesoamaan.

Otteluvalvoja kertoo rekisteröineensä tilanteen pukukoppikäytävällä. Jotain on siis tapahtunut. Selinin version jo kuulimmekin lehdistötilaisuudesta, mutta reilun pelin hengessä olisi kohtuullista antaa Marko Virtasen myös kertoa oma versionsa tilanteesta. Keskisuomalaisen urheilutoimittaja Tapani Linna haastatteli Virtasta eilen tuoreeltaan ottelun jälkeen. Virtanen kommentoi tilannetta näin:

– Selin halusi tapansa mukaan mussuttaa tauon aikana tuomareille ja yrittää vaikuttaa puheillaan heihin. Hänellä tuntui olevan kovasti asiaa tuomareille. Normaalien tapojen mukaisesti minä halusin pitää meidän puolia ja mennä kuuntelemaan, mitä asiaa Selinillä oli tuomareille.

Virtanen ei todellakaan sulattanut Selinin väitöksiä.

–  Ei herran jumala. Selinhän itse meni sinne ensiksi mussuttamaan. Minä en puhunut sanaakaan siinä tilanteessa. Sitä minä en tiedä, miksi Selin selittää tuollaisia. Se oli ihan normaali homma, Virtanen puhkui.

Se, että otteluvalvoja on rekisteröinyt tilanteen ei tarkoita sitä, että asia on todella mennyt kuten Selin väittää. Asiasta tulee sanktiota, jos on todella aihetta. Jos Selinin syytökset päällekäymisestä pitävät paikkaansa, niin asia on selvä. Jos Virtasen versio pitää paikkaansa, niin kyseessä on vain Selinin ja HPK:n säälittävä viimeinen yritys saada otetta tästä puolivälieräsarjasta. Siihen Kerhosta ei enää ole.

Lähde: Keskisuomalainen

Veikkaussivut | Oskari