Senators-tähdellä murtumia jalassa - silti isoin peliaika NHL:n pudotuspeleissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Erik Karlsson on melkoinen kone

Ottawa Senators raivasi tiensä NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle. Joukkue nappasi jatkopaikan Boston Bruinsia vastaan 4-2-voitoin. Ottelusarjassa nähtiin äärimmäisen tiukkaa peliä, mutta lopulta Ottawa oli ratkaisevissa paikoissa parempi joukkue.

Senators-tähti Erik Karlsson pudotti ESPN:n haastattelussa melkoisen uutisen, sillä joukkueensa kapteeni kertoi, että hän on pelannut jo kuukauden, vaikka hänen kantapäässään on kaksi hiusmurtumaa.

– Olen pelannut piikkien avulla, ruotsalainen kommentoi tilannettaan.

Karlssonin mukaan hänellä on vaikeuksia kääntyä vasemmalle, mutta tilanteen pitäisi olla jo parempi, kun pudotuspelisarja starttaa New York Rangersia vastaan.

Ruotsalainen halusi pelata loukkaantumisestaan huolimatta myös runkosarjan lopun, sillä mies halusi saada itselleen puolustajien pistepörssin ykköspaikan. Karlsson oli puolustajien pistepörssissä lopulta kolmas. Pudotuspeleissä mies on saalistanut tähän mennessä jo kuusi syöttöpistettä, mutta maalitili on vielä avaamatta.

Hiusmurtumista huolimatta Senators-kapteeni on pelannut pudotuspeleissä tähän mennessä enemmän kuin yksikään muu pelaaja NHL:ssä. Pelaajat on yleensä parsittu pudotuspeleihin kasaan isommistakin vammoista, mutta Karlssonin suoritus on silti vertaansa vailla, kun katsoo hänen peliaikaansa ja tehojaan.

NHL-vedot Unibetilla!>>

Lue myös:

Pekka Rinne pudotuspelien paras pelaaja? Nashville toiselle kierrokselle
IS: Pikkuleijonien tähtipelaaja palaa Liiga-jäille
Kanada saamassa MM-kisoihin kivikovan joukkueen

Parhaat talletusbonukset