Serbia - Liettua 4.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/04/2013
Jaa tämä...

Nappaako Liettua EM-avauksessa arvokkaat pisteet Serbialta?

Serbia – Liettua, merkki 2, kerroin 
Serbia (+4,5 pistettä) – Liettua, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,50 | 1,50 

 

 

Koripallon EM-kilpailut lähtevät tänään käyntiin, Serbia sekä Liettua iskevät yhteen. Muut joukkueet tässä lohkossa ovat Montenegro, Bosnia ja Hersegovina, Latvia sekä Makedonia. Lähtökohtaisesti Liettua tulee olemaan tässäkin turnauksessa yksi suurimpia mitalisuosikeita. Liettua ei ole mestariehdokasta nähnytkään, mutta hyvää ylempää keskikastia Liettua tulee olemaan heti Espanjan sekä Ranskan takana. Serbia joutuu tähän turnaukseen lähtemään ilman ykköspelintekijäänsä, Milos Teodosicia ja se on todella suuri miinus Serbian ryhmälle.

Serbia sekä Liettua ovat ehdottomasti tämän lohkon suurimmat suosikit, mutta ilman muuta Liettua on helppo nostaa voittajaehdokkaaksi numero yksi. Serbia tulee tosissaan olemaan tässä lohkossa kaiken järjen mukaan toisena. On vain yksinkertaisesti erittäin kova kolaus se, että Serbian ykköspelintekijä on sivussa. Sitä asiaa on vaikeaa sivuttaa tai paikata Serbian kokoonpanossa.

Liettua on saanut mukaansa oikeastaan ne pelaajat, jotka joukkue halusikin tähän turnaukseen, joten Liettuan osalta kaikki luulisi olevan kunnossa tähän EM-avaukseen! Serbia voitti tietenkin kolme viimeisintä harjoitusotteluaan, mutta myös Liettua pelasi kesän aikana paljon harjoitusotteluita ja tuloksellisesti vähintäänkin kohtalaisesti. 

Veikkaussivut | Tuomas