Serbia - Venäjä 28.9.2013 | Lentopallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko Serbia vailla mahdollisuuksia Venäjää vastaan?

Serbia (+1,5 erää) – Venäjä, merkki 2, kerroin
Serbia (+2,5 erää) – Venäjä, merkki 2, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 5,00 | 1,15

 

 

Lentopallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, tänään pelataan paikasta huomiseen finaaliin. Iltapäivän ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Serbia sekä vastaan asettuva Venäjä. Heti alkuun voidaan todeta kaksi faktaa. Ensimmäinen on se, että Serbialle pääsy tähän vaiheeseen on ollut helppoa. Serbia on joutunut kohtaamaan kahdessa edellisessä ottelussaan Belgian sekä Tanskan. Nyt vastustajan taso on pahinta mahdollista luokkaa. Toinen fakta on se, että Venäjä on ehdottomasti mestarisuosikki numero yksi, sillä Venäjän materiaali on täysin eri luokkaa Serbian kanssa. Serbialla palloilukulttuurit ovat tietenkin erittäin merkittävät, mutta valitettavasti tänään se ei tule riittämään. Venäjän menestyksen jokainen lentopallofani muistaa jo Maailmanliigasta muutaman kuukauden takaa ja nyt Venäjä on hakemassa tälle vuodelle parasta mahdollista päätöstä.

Venäjä ei antanut puolivälierässä Ranskalle mahdollisuuksia, vaikka Ranska onnistuikin yhden erän voittamaan. Venäjän suurin negatiivinen osuus tässä turnauksessa on osunut alkulohkoon tappiossa Saksaa vastaan, muutenhan Venäjä on kulkenut voitosta voittoon. Venäjä on Euroopan mittakaavassa lentopallomaa numero yksi, joten on hyvinkin selvää ollut oikeastaan jo turnauksen alusta alkaen se, että Venäjä tulee olemaan mukana turnauksen loppuratkaisuissa.

Serbia sekä Venäjä kohtasivat tämän vuoden Maailmanliigassa kahteen kertaan. Venäjä voitti molemmat kamppailut ja yhteensä Serbia onnistui viemään tasan kaksi erää. Voimasuhteet eivät ole missään tapauksessa muuttuneet niin, että Serbia omaisi jollain tapaa realistisempia mahdollisuuksia Venäjän yllättämiseen. Venäjä tulee etenemään tästä ehdottomasti jatkoon.

Veikkaussivut | Tuomas