VIDEO: Serena Williams juhlii Wimbledonin mestaruutta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2016
Jaa tämä...

Wimbledonin naisten finaalissa tutun pelaajan juhlat.

Wimbledonin tennisturnaus päättyi naisten osalta tutun pelaajan juhliin, kun Yhdysvaltojen Serena Williams voitti Saksan Angelique Kerberin suoraan kahdessa erässä lukemin 7-5, 6-3. Williams lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja hän kesti paineet hyvin.

Kyseessä oli Williamsin 22. Grand Slam-mestaruus kaksinpelien puolella, jolla yhdysvaltalainen nousee avoimen aikakauden jaetulle kärkisijalle yhdessä Steffi Grafin kanssa. Avoimen aikakauden tilastoissa Wimbledonissa edellä on enää Martina Navratilova.

Williams oli jahdannut lukua viime vuoden Wimbledonista lähtien, mutta hän hävisi viime syksynä US Openissa välierään häviten myös tämän vuoden Australian sekä Ranskan avointen finaalin. Molemmissa taistoisssa hän oli luonnollisesti merkittävä ennakkosuosikki.

Williams on pelannut urallaan 28 Grand Slam-turnauksen kaksinpelifinaalissa. Niistä yhdysvaltalainen on saalistanut voittoja 22 kappaletta. Tappioita on tullut vain kuusi kertaa. Tämän vuoden Wimbledonissakin Williams hävisi vain yhden erän.

Katso videolta ottelun parhaat palat:

 

Wimbledonin viimeinen pelipäivä on vuorossa huomenna, jolloin miesten kaksinpelin finaalissa kohtaavat Milos Raonic ja Andy Murray. Sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa valmistautuminen kohti kauden viimeistä Grand Slam-turnausta.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Roger Federer ja Andy Murray vaivoin välieriin
VIDEO: Milos Raonic finaaliin – Roger Federerille jälleen pettymys

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa