VIDEO: Serge Aurier tuomittiin vankilaan - voi silti pelata Mestarien liigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Pariisilaisseuran puolustaja on tuomittu vankeusrangaistukseen.

Jalkapallon Ranskan liigan suurseura PSG:n puolustaja Serge Aurier on tuomittu kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen poliisin pahoinpitelystä. Norsunluurannikkolaisen urankin kannalta teolla voi olla vielä rajut seuraukset.

Aurier pahoinpiteli poliisin viime toukokuussa yökerhon ulkopuolella Pariisissa. Norsunluurannikkolainen ilmeisesti hermostui, kun poliisit pyysivät häntä poistumaan autostaan, joka oli parkkeerattu sakkopaikalle, ja siitä pahoinpitely sai alkunsa.

Syytteen mukaan Aurier löi poliisia kyynärpäällä vatsaan. Poliisi joutui ottamaan Aurierin aiheuttamien vammojen vuoksi sairauslomalle päiväksi, sillä hän ei ollut heti työkunnossa. Oma versio Aurerilla poikkeaa siitä, sillä sen mukaan poliisi hyökkäsi hänen kimppuun.

Aurierin odotetaan valittavan tuomiosta. Sen vuoksi häntä ei ole vielä vangittu, ja hän voi pelata PSG:n paidassa Mestarien liigan ottelussa Ludogoretsia vastaan keskiviikkona. Eri asia on, että saako hän tuolloin peliaikaa.

Vankeusrangaistuksen lisäksi oikeus määräsi Aurierille 600 euron vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikuluja 1500 euron edestä.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Barcelona murskavoittoon ilman Lionel Messiä
VIDEO: Real Madrid jäi La Ligassa tasapeliin – Cristiano Ronaldo kiukutteli

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa