VIDEO: Sergei Eremenko yksi lahjakkaimpia junioreita maailmassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/05/2016
Jaa tämä...

Suomalaisnuorukaista pidetään yhtenä maailman lupaavimpana pelaajana.

The Guardian -lehti julkaisee joka vuosi listan suurimmista 17-vuotiaista jalkapallolupauksista. Viime vuonna Suomen parhaaksi arvioitiin Veikkausliigassa FC Interissä pelannut Kaan Kairinen, tänä vuonna puolestaan kunnian sai FC Jarosta lähtöisin oleva Sergei Eremenko.

Sergei on tuorein Eremenkon jalkapallotehtaan tuotteista, sillä kuten hänen veljensä Alexei ja Roman, myös Sergei on matkalla kohti ammattilaisuraa. Juuri nyt Sergei pelaa Sveitsissä Baselin alle 18-vuotiaiden ryhmässä.

The Guardian kertoo, että Sergei voi lähivuosina päättää sen suhteen, että edustaako hän Suomen vai Venäjän maajoukkuetta, jos hän kehittyy samaa tahtia. Tähän mennessähän Sergei on edustanut Suomea alle 17- ja 18-vuotiaissa.

Brittilehden mukaan Sergei oli vuoteen 2015 mennessä noussut jo tärkeään rooliin ja olennainen osa Jaron edustusjoukkuetta. Siitä osoituksena Sergei on osoittanut hyvää teknistä osaamista ja vahvaa pelisilmää.

– Sergei on ikäänsä nähden varsin viisas, poikaansa valmentanut Alexei Senior totesi lehdelle.

The Guardianin 60 pelaajan listalle on päässyt pohjoismaisista pelaajista kaksi ruotsalaista, joista ensimmäinen oli Sunderlandin Joel Asoro ja toinen AIK:n Alexander Isak. Lisäksi Tanskasta mukaan mahtui Jens Odgaard ja saarivaltio Islannista Kolbeinn Finnsson.

Sergein mahdollisesti tulevan maajoukkueen MM-karsinnat jatkuvat jälleen huomenna, jolloin Huuhkajat matkustaa Islannin vieraaksi.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Luka Modric ei pelaa Suomea vastaan
VIDEO: Tshekin jalkapalloliigassa jättiyllätys? – ”Zlincester” taistelee kärkisijoista

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa