VIDEO: Juventus ei halua päästää tähteään Real Madridiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 12/11/2015
Jaa tämä...

Hallitseva Seria a mestari ja viime kauden Mestareiden liiga finalisti torinolainen surseura Juventus on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen. 

Vanha rouva on tehnyt aina vuoteen  2020 asti ulottuvan jatkosopimuksen espanjalaisen kärkimiehensä Alvaro Moratan kanssa. Miehen aiemmin voimassa ollutta vuoteen 2019 asti solmittua sopimusta jatkettiin yhdellä lisävuodella.

Alvaro Morata siirtyi Juventukseen vuonna 2014 La Liga jättiläisen Real Madridin riveistä 22 miljoonaa euron siirtosummalla. Sopimusehtojen mukaan Los Blancosilla on mahdollisuus ostaa Morata takaisin itselleen kauden päätteeksi 32 miljoonan euron korvauksella. Real Madrid seurapomo Florentino Perezin tiedetäänkin haluavan loistavan viime kauden pelanneen Moratan takaisin valkopaitoihin. Juventuksen ja Moratan välisen uuden sopimuksen arvellaan olevan entistä 2,5€ miljoonan vuosisopimusta arvokkaampi, ja sen tarkoituksena on todennäköisesti vähentää Real Madridin halukkuutta ostaa entistä peluriaan takaisin.

Kuten todettua Moratan debyyttikausi Italiassa oli menestys. Mies iski kauden aikana 15 maalia raitapaitojen riveissä ja juhli kauden päätteeksi tuplamestaruutta. Tällä kaudella meno ei ole ollut kuitenkaan ihan yhtä vaakuttavaa ja miehen maalisarake näyttääkin tässä vaiheessa kautta vain kolmea osumaa. Viimeisestä maalistakin on vierähtänyt jo kaksi kuutautta, sillä mies on heiluttanut verkko viimeksi lokakuun alussa. Espanjalainen onkin tullut viime peleissä vaihdosta kentälle kun Paulo Dybala ja Mario Mandzukic ovat vallanneet paikanneet avauskokoonpanosta. Ehkä uusittu sopimus saa kuitenkin mieheen jälleen vauhtia ja maalihanat auki.

Tässä vielä muutama taidonnäyte 23 – vuotiaan Moratan taidoista.


 Lue myös:

Wayne Rooneya viedään Kiinaan

KUVA: Yngwie Malmsteen suomalaisen junnujoukkueen sponsoriksi

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa