SSC Napoli - Tavoitteena Scudetto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 08/12/2017
Jaa tämä...

Italialaisen seurajalkapalloilun pääsarja Seria A alkaa noin viikon kuluttua. Saapasmaan herruudesta taistelee tutusti kaksikymmentä jalkapalloseuraa ja yksi mestarisuosikeista on tälläkin kaudella SSC Napoli, joka on noussut viime vuosina yhdeksi Italian suurimmista seuroista. Viime kaudella Napoli sijoittui sarjataulukossa kolmanneksi, tällä kaudella tavoite on selkeä: Scudetto.

Napoli on sijoittunut edelliset kolme kautta Italian liigan TOP 5 seurojen joukkoon. Perinteinen italialaisseura onkin päässyt maistamaan kotimaansa menestyksen ansiosta myös miltä maistuu pelata Eurooppa- ja Mestarien Liigassa. Napoli asettikin viime kauden Mestarien liigassa, lopulta koko turnauksen voittaneen, Real Madridin paikoitelleen ahtaalle pudotuspeleissä. Joukkue nähtäneen tälläkin kaudella seurajalkapalloilun kruunun jalokivessä, vaikka joutuukin hakemaansa paikkaa karsintaotteluiden kautta.

Napolin ehdoton ykköstähti on tällä hetkellä belgialainen Dries Mertens. Pieni kokoinen väkkärä oli viime kaudella yksi sarjan parhaista pelaajista ja muun muassa itse Vanha Rouva on ollut kiinnostunut miehen palveluksista. Ja mikä ihme se on, kun mies nakutti viime kaudella yhtensä 28 kaappia ja syötti vielä 9 maalia. Napolin onneksi Mertens on kuitenkin päättänyt jäädä seuraan ja hänellä onkin aina vuoteen 2020 asti ulottuva sopimus Napolin kanssa. Ja mikäli Mertens ei joskus loista niin hän saa loistavaa tukea pelaajilta kuten Lorenzo Insigne ja Adam Hamsik. Insigne osuikin viime kaudella maalipuiden väliin yhteensä 18 kertaa, ja Hamsik jakoi palloa pelikavereilleen yli 88% syöttötarkkuudella.

Jos Napolin hyökkäys kestää vertailun mihin tahansa seuraan niin samaa voi sanoa myös puolustuksesta. Joukkueen puolustuslinjan ehdoton herra ja hidalgo on kamerunilainen Kalidou Koulibaly. 195cm pitkä järkelemäinen Koulibaly luuti topparin tontilla tehden jokaisesta keskityspallosta hankalan vastustajalle. Napolin puolustuksesta löytyy myös Elseid Hysaj. Vasta 23-vuotias albaanialainen on ehtinyt pelata Seria A:ssa jo kolme kokonaista kautta, ja miehen otteet ovat sen kuin parantuneet vuosi vuodelta. Mies tuokin mukavasti nuoruutta Napolin kokoonpanoon jonka keski-ikä on 27-vuoden paikkeilla.  Napolin maalinsuulta löytyy ensi kaudellakin tuttuun tapaan Jose Reina. Alkava kausi on kokeneelle espanjalaiselle jo neljäs Napolin paidassa. ”Pepe” ei ehkä ole enää aivan samassa iskussa kuin aikoinaan Liverpool-paidassa mutta mies ehtii edelleen siinä määrin pallon eteen, että ykkösmaalivahdin paikka on taattu alkavallakin kaudella.

Mikäli uskot että Napoli pystyy tällä kaudella nappaamaan seurahistoriansa kolmannen Scudetton AC Milanin ja Juventuksen nenän edestä, niin mene ja lyö vetoa sinipaitojen puolesta suosikki vedonlyöntitoimistosi sivuilla vielä ennen kauden alkua.

Lue myös:

TOTTENHAMIN EVAKKOKAUSI

NEW YORK EI SAANUT HALUAMAANSA – UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAALIT SÄILYVÄT EUROOPASSA

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa