Venäläinen superlupaus menehtyi jääkiekko-ottelussa saamiinsa vammoihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 02/06/2016
Jaa tämä...

Yksi venäläisen jääkiekkoilun suurimmista lupauksista, vasta 16 – vuotias Alexander Orekhov, on menehtynyt häneen yli 160km/h nopeudella osuneen kiekoniskun vuoksi. Orkhov kuoli tiistai-iltana sairaalassa, kolme viikkoa sen jälkeen kun hän oli saanut osuman kiekosta KHL-seura Metallurg Novokuznetsk alle 18-vuotiaiden ottelussa.

Kaulan ja niskan seudulle osunut hurja laukaus vaurioitti pahasti Orkhovin kaulavaltimoa, sekä mursi useita luita nuoren miehen niskasta. Orkhov lyhistyi välittömästi laukauksen jälkeen jäälle ja kärsi sydämenpysähdyksestä ennen kuin hänet saatiin jälleen elvytettyä ja kuljetettua sairaalaan Novosibirskiin. Sairaalassa hänet tainnutettiin koomaan, mutta hoidot eivät tehonneet ja lopulta liian nuorena menehtyneen lupauksen sydän romahti.

Metallurg Novokuznetsk GM Vladimir Rokkel otti osaa tapahtuneen johdosta: ” Tänään me menetimme Alexander hänen vaikeiden vammojensa vuoksi. Me kaikki haluamme nyt vain välittää syvimmän osanottomme Alexanderin perheelle. Tämä on korvaamaton menetys sekä meille että koko jääkiekolle.” Joukkueensa kapteenista Orekhovista odotettiin olevan seuraava venäläinen supertähti Alexander Ovechkinin ja ja Jevgeni Malkinin jalanjäljissä. Hänestä odotettiin kamppailevan NHL:n ykkösvarauksesta vuoden 2017 NHL-draftissa. Alueen poliisivoimat ovat aloittaneet virallisen tutkinnan kuolemaan johtaneista syistä.

Lue myös:

VIDEO: NHL-tuomari loukkaantui – asialla jälleen Calgary Flames pelaaja

KUVAT: Jalkapalloikonit pahimman kilpakumppaninsa pelipaidassa