Seurajohto ihailee leikkaukseen joutuvan suomalaispakin asennetta - "Poikkeuksellinen pelaaja"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Olli Määtän asennetta ei voi kuin ihailla.

Pittsburgh Penguinsin suomalaispuolustaja Olli Määtällä on ensi viikolla edessään iso leikkaus. Määtän kilpirauhasesta poistetaan kasvain ja ennusteiden mukaan suomalaispelaaja toipuu täysin kuntoon.

Nuori pelimies sai kuulla kasvaimesta jo ennen NHL-kauden alkua, mutta siitä huolimatta Määttä on tahkonnut kaikki joukkueensa ottelut. Seitsemässä ottelussa on syntynyt puolustajalle mainiot 5 tehopistettä.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla mukavasti tärppejä ensi yönä käynnistyvän NBA:n avauskierrokselle! Voit myös käydä nappaamassa Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Penguins-GM Jim Rutherford jakaakin ansaitut kehut Määtälle.

– Se on aivan uskomatonta, kuinka nuori mies on jatkanut elämäänsä ja kuinka hän on pelannut. On hämmästyttävää, että hän voi keskittyä ja jatkaa pelaamista. En voi sanoa tarpeeksi Ollista ja siitä miten hän on käsitellyt uutisen, GM hehkutti joukkueen tiedotustilaisuudessa.

Joukkueen päävalmentaja Mike Johnston yhtyy kehuihin.

–  Hän ei edes räpäyttänyt silmäänsä. Hän oli mahtava kaikissa peleissä. Hän pelasi parhaalla tasollaan. Hän on henkisesti vahva urheilija. Hän on poikkeuksellinen pelaaja, Johnston totesi.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut