Severstal - AK Bars Kazan 15.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko AK Bars Kazanin surkeat peliesitykset Severstalin vieraana?

Severstal – AK Bars Kazan, merkki 2, kerroin 1,90 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,50 | 3,75 | 1,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, AK Bars Kazan on ajautunut todella vaikeaan tilanteeseen, sillä kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta tappiota. Edellisellä kierroksella AK Bars Kazan hävisi SKA Pietarin vieraana 3-1 maalein. Tässä ottelussa AK Bars Kazan matkustaa Severstalin vieraaksi. Euroopan kovinta kiekkoliigaa pelataan kaiken kaikkiaan tänään useamman kamppailun voimin. Severstalillahan on alla neljään edelliseen otteluun peräti kolme voittoa, mutta perustasoltaan joukkueiden välinen tasoero on erittäin suuri vierasjoukkueen eduksi. Severstal on ollut viime aikoina juuri kotonaan todella huono, sillä kolme edellistä kotiottelua ovat tuottaneet ainoastaan yhtä monta tappiota. AK Bars Kazanilla on viime otteluissaan ollut suuria maalinteko-ongelmia, mutta tänään nekin saattavat helpottaa, sillä Severstalilla on ollut puolustuksen kanssa suuria ongelmia. Kahteen edelliseen kotiotteluun Severstalille ollaan viimeistelty käsittämättömästi kymmenen maalia.

AK Bars Kazanille olisi todella tärkeää palata tänään takaisin voittojen pariin, sillä vierasjoukkue taistelee luonnollisesti edelleen itäisen konferenssin mestaruudesta! AK Bars Kazan on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa kolmantena, mutta ensimmäiseen sijaan on matkaa ainoastaan kaksi pistettä. AK Bars Kazanilla ei ole varaa turhiin pistemenetyksiin tai muussa tapauksessa itäisen konferenssin mestaruus ei tule kazanilaisille matkaamaan. AK Bars Kazan onkin ollut itäisen konferenssin toiseksi paras vierasjoukkue kolmellatoista voitollaan, joten siinä mielessä luottoa kazanilaisten tekemiseen edelleen löytyy. AK Bars Kazanin vahvuus on ollut vierasjoukkueen erittäin tiivis puolustus, sillä kazanilaisia vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa. Noin kahteenkymmeneen vierasotteluun kolmetoista voittoa on AK Bars Kazanille erinomainen suoritus, mutta nyt olisi muutenkin palattava takaisin voittojen pariin.

Severstal sekä AK Bars Kazan ovat kaikilla mittareilla käytännössä toistensa vastakohdat eikä tässä ottelussa maalaisjärjellä kukaan muu tulekaan juhlimaan kuin vierasjoukkue. AK Bars Kazan on joukkueista paperilla katsottuna huomattavasti laadukkaampi sekä toisekseen pistepörssistä huomaa sen, että kotijoukkueella ratkaisijoita ei ole löytynyt, kun taas vierasjoukkueella maalintekoon pystyviä pelaajia on löytynyt. AK Bars Kazanin kolme parasta pistemiestä löytyvät pistepörssistä kolmenkymmenen parhaan joukosta, kun taas Severstalin paras pistemies löytyy todella kaukaa. Loppuun on syytä todeta, että AK Bars Kazan lähtee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas Severstalin tilanne ei ole lainkaan niin valoisa. Kotijoukkueeltahan sivussa tästä ottelusta ovat Pakhrudin Gimbatov, Alexei Medvedev, Alexander Shinin sekä Kirill Sviyazov. Lähtökohtaisesti AK Bars Kazan on erittäin hyvä valinta vetokupongille, sillä vierasjoukkueen on nopealla aikataululla pystyttävä palaamaan takaisin voittojen pariin.

Veikkaussivut | Tuomas