Severstal - SKA Pietari 25.12.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko SKA Pietarin alamäki Severstalin vieraana?

Severstal – SKA Pietari, merkki 2, kerroin 1,65 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 4,50 | 4,10 | 1,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin toisena oleva SKA Pietari matkustaa Severstalin vieraaksi jääkiekon KHL:n ottelussa. Severstal löytyy tällä hetkellä samaisesta konferenssista sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on lähes kolmekymmentä pistettä SKA Pietarin eduksi. SKA Pietari tuskin on keskittynyt joulun aikana vain kinkun syömiseen, sillä vierasjoukkueen pelivire on viime aikoina ollut surkealla tasolla. Edellisellä kierroksella SKA Pietari hävisi Magnitogorskille 0-2 maalein. Edelliset viisi ottelua ovat SKA Pietarille tuottaneet vain kaksi voittoa ja nekin jatkojen päätteeksi. SKA Pietari ei ole varsinaisella peliajalla voittanut pitkään aikaan otteluakaan, mutta tällä kerralla vierasvoitosta lähdetään ilman muuta liikenteeseen.

Severstalilla menee tällä hetkellä hyvin. Edellisellä kierroksella Severstal voitti kotonaan Salavat UFAn 5-3 maalein. Severstal on pelannut kaksi ottelua kotonaan putkeen, joten siinä mielessä matkustamista Severstalin ei ole tarvinnut harrastaa. Severstal on ollut kotonaan suhteellisen vahva, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet peräti neljä voittoa. Severstal joutuu kuitenkin tähän otteluun pahasti vajaamiehisenä, joten siinä mielessä SKA Pietari nousee entisestään suuremmaksi ennakkosuosikiksi. Severstalilta sivussa ovat Pakhrudin Gimbatov, Teemu Laakso, Alexei Medvedev, Alexander Shinin sekä Kirill Sviyazov. Severstalin materiaalihan ei missään tapauksessa kestä poissaolijoita samalla tavalla kuin esimerkiksi SKA Pietarin materiaali.

SKA Pietari on kontannut tarpeeksi monessa ottelussa, joten tällä kerralla jäällä tullaan näkemään varmasti erittäin sisuuntunut sekä näyttöhaluinen vierasjoukkue! Materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on erittäin merkittävä SKA Pietarin eduksi. SKA Pietarihan on materiaaliltaan KHL:n laadukkain joukkue, joten siinä mielessä suhteellisen pitkä tappio on vierasjoukkueen kohdalla yllättävää. SKA Pietarin kannalta hyvä asia joka tapauksessa on se, että loukkaantumisia käytännössä ei ole. SKA Pietarilta sivussa tästä ottelusta on ainoastaan Patrick Thoresen. Hänen loukkaantuminen on SKA Pietarille erittäin merkittävä takaisku, mutta toisaalta vierasjoukkueella huippuviimeistelijöitä löytyy useammastakin eri kentästä. SKA Pietarin peli ei varmasti tule norjalaisen loukkaantumiseen kaatumaan. Ehdottomasti vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas