Sevilla - Athletic Bilbao 15.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/01/2018
Jaa tämä...

Vahvassa vireessä olevat Sevilla sekä Athletic Bilbao vastakkain Espanjassa.

Sevilla – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,82 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,98 | 3,55 | 3,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan huippuottelussa yhteen iskevät Sevilla sekä vieraaksi saapuva Athletic Bilbao. Tänään Espanjassa pelataan itseasiassa kaksi huippuottelua, joten jännitettävää riittää. Sarjataulukossa neljäntenä oleva Athletic Bilbao yrittää jatkaa vahvaa virettään Sevillan kustannuksella, mutta toisaalta myös Sevilla on viime aikoina ollut hienossa pelivireessä. Sevilla on sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksantena, mutta on otettava huomioon, että Sevilla on viimeistellyt jo peräti 29 maalia. Se on eniten heti Real Madridin, Barcelonan sekä Atletico Madridin jälkeen. Sevilla voitti torstaina Eurooppa liigan ottelussa Freiburgin vieraissa 0-2 numeroin.

Athletic Bilbaon mahtava voittoputki tuli edellisellä kierroksella päätökseensä, kun Celta Vigo nappasi Leijonilta täydet pisteet 1-0 numeroin. Athletic Bilbao on kuitenkin erittäin laadukas joukkue ja muutenkin Athletic Bilbaon otteluita on mukavaa seurata. Niissä yleensä sattuu ja tapahtuu. Ennen Celta Vigoa vastaan käytyä ottelua Athletic Bilbao nappasi kolme voittoa putkeen. Voittoputken aikana Athletic Bilbao voitti vaatimattomasti esimerkiksi Barcelonan 1-0 maalein. Neljään edelliseen otteluun kahdessa Athletic Bilbao on pelannut yli vaaditun maalimäärän. Kaiken kaikkiaan Athletic Bilbaon kokoonpanossa on useita erittäin taitavia pelaajia, joten tässä ottelussa kentällä ilman muuta nähdään valtavasti yksilötaitoa.

Sevilla voitti Espanjan liigassa edellisessä kotiottelussaan Real Betisin peräti 4-0 maalein, vaikka Eurooppa liigassa Sevilla viimeksi kotonaan jäi 1-1 numeroin tasapeliin Estorilia vastaan. Sevilla on edelleen se joukkue, joka on materiaaliltaan kärjen yksi suurimmista haastajista. Sevillan olisi karsittava turhat pistemenetykset pois. Tänään ottelun voittajasta on mahdotonta tässä vaiheessa lähteä sen tarkemmin kertomaan, mutta maaleja suurella todennäköisyydellä nähdään. Athletic Bilbaon sairaslista ottelun alla on käytännössä tyhjä, joten Leijonat pääsevät otteluun loistavasta tilanteesta. Athletic Bilbaon kannalta hieno uutinen on se, että Sevillan sairaslistalla pelaajia riittää. Tärkeistä pelaajista sivussa kotijoukkueelta suurella todennäköisyydellä ovat Ivan Rakitic, Vitolo, Nicolas Pareja sekä Marko Marin. Yli 2,5 maalia nostetaan ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas