Sevilla - Freiburg 3.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Sevilla kotonaan selvää jälkeä saksalaisvieraista?

Sevilla – Freiburg, merkki 1, kerroin 
Sevilla – Freiburg (+1), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,44 | 4,44 | 6,94 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Espanjan illassa Sevilla isännöi Saksasta vieraaksi saapuvaa Freiburgia. Muut joukkueet tässä lohkossa ovat Liberec sekä Estoril. Lähtökohtaisesti Sevilla on tästä kaksikosta materiaaliltaan huomattavasti edellä ja toisekseen Sevilla lähtee jo kotietunsakin ansiosta otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Sevilla voitti Eurooppa liigan ensimmäisellä ottelukierroksella Estorilin vieraissa 1-2 maalein ja näin ollen Sevilla sai parhaan mahdollisen alun tälle urakalle. Freiburgilla on alla 5-0 maalein tappio Bundesliigaottelusta Dortmundia vastaan, joten Freiburgin itseluottamus tuskin on tällä hetkellä parhaalla mahdollisella tasolla. Toisaalta tuskin se oli sitä Eurooppa liigan ensimmäisellä kierroksellakaan, sillä esitys Libereciä vastaan ei vakuuttanut. Freiburg sai otteluun erinomaisen alun, mutta Freiburg itse hölmöili lopulta tsekkiläisvieraat tasoihin asti ja näin ollen päädyttiin 2-2 numeroin tasapeliin.

Sevilla on ollut viime aikoina kotonaan hurjassa pelivireessä, sillä kolmessa edellisessä kotiottelussa Sevilla on viimeistellyt peräti kymmenen maalia! Edellisessä kotiottelussaan Sevilla murskasi Rayo Vallecanon peräti 4-1 maalein. Sevilla pelasi elokuussa kotonaan myös kaksi Eurooppa liigan karsintaottelua. Niissähän Sevilla murskasi Mladost Podgorican ensin 3-0 numeroin ja myöhemmin Slask oli täysin vastaantulija. Kyseinen ottelu päättyi Sevillan voittoon myös 4-1 lukemin.

Freiburg ei ole seitsemästä Bundesliigan ottelustaan onnistunut toistaiseksi voittamaan ainuttakaan, joten lähtökohtaisesti Freiburg on tänään tiukan tehtävän edessä. Freiburgille maalinteko on ollut tähän mennessä erittäin vaikeaa, sillä Freiburg on onnistunut tekemään vain kahdeksan maalia. Vaikuttaisi siltä, että Sevilla tulee tänään juhlimaan Eurooppa liigassa jo toista voittoa ja samalla lohkon kärkipaikkaa.

Veikkaussivut | Tuomas