VIDEO: Sevilla juhlii Eurooppa-liigan mestaruutta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisseura juhlii jälleen Eurooppa-liigan mestaruutta.

Jalkapallon Eurooppa-liigan mestaruutta juhlii Sevilla, joka voitti eilen myöhään illalla pelatussa ottelussa Liverpoolin maalein 3-1. Jo ennen inaalia oli selvää, että joko englantilaisten tai andalucialaisten voittoputki päättyisi, sillä esimerkiksi andalusialaisten sataprosenttinen saldo perustui neljään 2000-luvun finaalivoittoon.

Avausjaksolla Liverpool oli joukkueista se, joka onnistui Daniel Sturridgen toimesta ensimmäisenä maalinteossa ja lisäksi Sevilla sai kiittää tuomari Jonas Erikssonia, joka sulki silmänsä Daniel Carriçon käsivirheeltä rangaistusalueella. Ensimmäisen puoliajan jälkeen punapaidat johtivat lukemin 1-0, sillä Dejan Lovren onnistui kylläkin saamaan pallon toistamiseen maaliin, mutta osumaa ei hyväksytty.

Toisen puoliajan alku oli Sevillan kannalta täydellinen, sillä Mariano taiteili erinomaisen maalintekotilanteen Kévin Gameirolle, eikä hyökkääjä erehtynyt. Muutamasta metristä syntynyt osuma lamaannutti Liverpoolin pahasti, sillä englantilaisseura ei ollut ilmeisesti valmistautunut siihen, että miten vahvan aloituksen heidän vastustajansa onnistui saamaan. Tunnin kohdalla Sevilla siirtyikin jo johtoon Coken osumalla.

Sevilla pääsi vielä kaunistelemaan loppulukemia, kun Coke onnistui maalinteossa toistamiseen. Siinä vaiheessa toista puoliaikaa oli pelaamatta noin parikymmentä minuuttia. Liverpool protestoi espanjalaisten kolmatta osumaa todella voimakkaasti, koska Coke oli tilanteessa riippuen sääntökirjan tulkinnasta runsaasti paitsiossa.

Omistamme tämän voiton kaikille Sevilla-kannattajille. Me olimme pulassa avausjaksolla, ja näytti, että toinen takaisku tulee vääjäämättömästi. Taistelimme, annoimme kaikkemme tuolla kentällä. Välillä näytti, että edessämme oli mahdoton tehtävä, Coke kertoi pelin jälkeen Bein Sportille.

Sevillalla on mahdollisuus voittaa tällä viikolla vielä toinenkin mestaruus, sillä andalucialaiset pelaavat sunnuntaina Copa del Reyn finaalissa Barcelonaa vastaan. Odotettavissa on erittäin mielenkiintoinen kamppailu, sillä Sevilla on ollut tällä kaudella surkea vierasjoukkue, mutta Eurooppa-liigan finaalikin pelattiin kaukana andalucialaisten kotikentältä. Puolestaan Copa del Reyn finaali pelataan tällä kerralla Vicente Calderonilla.

Katso videolta finaalin parhaat palat:

 

Eurooppalaiset huippusarjat on saatu suurimmaksi osaksi päätökseen, mutta tänään Bundesliigan putoamiskarsinnassa Frankfurt ja Nürnberg iskevät yhteen. Kyseessä on otteluparin avauskohtaaminen.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan jätti Pariisin tyylillä
VIDEO: Englannin joukkue EM-kisoihin nimetty

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa