Sevilla - Osasuna 27.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Sevilla sekä Osasuna avaavat päivän Espanjassa.

Sevilla – Osasuna, merkki 1, kerroin 
Sevilla – Osasuna (+1), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,50 | 4,00 | 7,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, tänään pelataan yhteensä neljällä pelipaikkakunnalla. Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Sevilla sekä vastaan asettuva Osasuna. Sarjataulukossa tässä vaiheessa Sevilla on sijalla kaksitoista, kun taas Osasuna löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. Sevilla on mahdollisesti hieman tippunut Espanjan liigan kärjen kyydestä, sillä Sevillakin on muuttunut jonkin verran joukkueena. Sevilla on joutunut menettämään parhaimpia hyökkäyspään pelaajia, mutta silti materiaaliltaan Sevilla on täysin eri luokkaa Osasunan kanssa. Sevilla toisekseen on ollut Eurooppa liigan lohkovaiheessa erinomainen, sillä Sevilla ei ole vielä siellä kokenut tappiotakaan. Viime torstaina Sevilla pelasi Tsekissä 1-1 maalein tasapelin Slovan Libereciä vastaan.

Sevilla on kärsinyt jälleen tällä kaudella aivan liikaa turhia pistemenetyksiä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Sevillan kohdalla on täysin käsittämätöntä se, että miten kotijoukkue ei pysty voittamaan täysin eri tason joukkueita, sillä näin Sevillahan varmistaa sen, että kausi ei tule päättymään taisteluun jopa kolmannesta sijasta. Sevilla on tietenkin siinä tilanteessa, että kausi on vielä nuori ja mitä tahansa voi tapahtua, mutta nyt on alettava tulemaan myös Espanjan liigassa tuloksia. Ei riitä se, että vain Eurooppa liigassa homma toimii. Tottakai on selvää, että Marko Marinin poissaolo hieman sekoittaa Sevillan hyökkäyspeliä.

Osasuna saa jollain ihmeen tavalla puolustuksen osalta jopa Sevillaa paremman arvosanan, mutta maalinteosta Osasuna ei saa minkäänlaista arvosanaa. Osasuna on viimeistellyt yhteensä kuusi maalia. Valitettavasti Osasuna on tätä menoa matkalla kovaa vauhtia sarjaporrasta alemmaksi. Osasunalla on ollut niin valtavia ongelmia maalinteon kanssa, että suoraan sanottuna ei vierasjoukkueen kohdalla hyvältä näytä. Yksikään muu seura ei ole tilastoissa ollut niin heikko kuin juuri Osasuna. Lähtökohtaisesti Osasuna on voittanut vieraissa vasta yhden ottelun eikä tänään toista tule.

Veikkaussivut | Tuomas