Sevilla - Valencia 24.4.2014 | Tutut joukkueet vastakkain

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Sevilla on selvä suosikki, Valencialla myös loukkaantumishuolia puolustuksessa

Vihje lyhyesti

– Joukkueet tuntevat toisensa hyvin. Tällä kaudella Sevilla ja Valencia ovat jo kohdanneet kahdesti. Valencia on keskinäisissä otteluissa ollut hieman niskanpäällä, muuten Sevilla on tälä kaudella ollut selvästi parempi. Viime viikkoina Sevilla on myös ollut kovakuntoisempi.

– Sevillalla on mainio hyökkäys, kärkipari Gameiro ja Bacca on yksi La Ligan parhaimmista. Valencialla on ongelmia puolustuksessa, maalivahti ja kolme puolustajaa ovat sivussa ottelusta.

– Sevilla on tehnyt kolmessa viimeisessä kotiottelussa 12 maalia. Koko kauden aikana Sevilla on La Ligassa tehnyt kotiotteluissa keskimäärin yli kaksi maalia. Voittoja sillä on 17:sta kotiottelusta kymmenen.

– Valencia on kehno vierailija. Se on tehnyt 17:ssa La Ligan vierasottelussa vain 14 maalia, voittoja on vain kolme. Eurooppa-liigan edellisellä kierroksella Basel voitti sen kotikentällään 3-0.

Vihje: Sevilla -1, kerroin 2,25 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Sevilla on ollut tällä kaudella parempi joukkue kuin Valencia. La Ligassa Sevilla on viidentenä neljätoista pistettä Valenciaa edellä. Keskinäisissä otteluissa Valencia on kuitenkin ollut niskan päällä, se voitti kotikentällään 3-1. Sevillan kentällä joukkueet pelasivat 0-0. Sevilla on selvästi parempikuntoinen joukkue. Viimeisestä kymmenestä ottelusta se on voittanut kahdeksan, Valencia vain neljä.

Sevilla on paukutellut neljä maalia jokaisessa kolmesta viimeisestä kotiottelusta. Yhteensä kahdestatoista maalista kärkimies Gameiro on tehnyt neljä. Gameiro ja toinen kärki, Bacca, muodostavat vaarallisen hyökkäyskaksikon. Gameiro, Bacca sekä Rakitic ovat tällä kaudella tehneet yli kymmenen maalia.

Kotikentällään Sevilla on tämän vuoden Espanjan liigassa tehnyt yli kaksi maalia per ottelu, voittoja on kymmenen 17:sta ottelusta.

Valencia on tehnyt vierasotteluissa vain 14 maalia 17 ottelussa, voittoja on vain kolme. Eurooppa-liigan edellisellä kierroksella pahasti varamiehinen Basel murskasi Valencian kotikentällään 3-0. Toisessa osassa Valenciassa kotijoukkue voitti peräti 5-0.

Sevilla on myös selkeä kertoimenlaskijoiden suosikki. Kotivoitosta saa vain 1.75. Jonkin verran kysymysmerkkejäkin ottelussa on. Sevillan puolustuksen Coke on pelikiellossa. Figueiras on todennäköisesti hänen korvaajansa. Muita poissaoloja Sevillalla ei ole. Sunnuntaina Sevilla kohtaa Athletic Bilbaon, ja tässä ottelussa ratkaistaan paljolti se kumpi joukkueista pääsee ensi vuoden Mestareiden liigan karsintoihin. Bilbao-ottelu saattaa vaikuttaa Sevillan valmistautumiseen, toisaalta Eurooppa-liigan semifinaalin on kuitenkin arvokas ottelu.

Valencialla ei ole tällä kaudella enää muuta pelattavaa kuin Eurooppa-liiga. Se on seitsemän pistettä sarjaseiskaa Villarealia perässä, seitsemänneltä sijalta pääsee ensi kauden Eurooppa-liigan karsintoihin. Valencialla on ongelmia puolustuksen kanssa. Poissa ottelusta ovat maalivahti Alves sekä puolustajat Senderos, Ruiz ja Costa. Javi Fuego joutunee topparin paikalle ja Jonas tulee aloitukseen.

 

Perustelut vihjeelle

Sevilla on selvä suosikki, mutta kotivoitosta tarjottu 1.75 ei houkuta. Ottaen huomioon Valencian heikon vieraspelin ja ongelmat puolustuksessa sekä Sevilla vahvuuden kotikentällä ja kovan hyökkäyksen, voi parempaa vetoa hakea tasoitusvedoista. Sevilla maalin tasoituksella on Bet365:llä 2.250, Sevillan yhden maalin voitosta panos palautetaan.

Vihje: Sevilla -1, kerroin 2,25 Bet365

Veikkaussivut | Anssi