Shakhtar Donetsk - Manchester United 2.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Palaako Manchester United voittojen pariin Donetskin illassa?

Shakhtar Donetsk – Manchester United, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,65 | 3,25 | 2,80 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan toinen ottelukierros pelataan loppuun tänään, Ukrainan illassa Shakhtar Donetsk isännöi englantilaisjättiä, Manchester Unitedia. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu. Manchester Unitedin alku Valioliigassa on toistaiseksi ollut erittäin heikkoa seurattavaa, mutta toisaalta Manchester Unitedin paras peliesitys sattuikin juuri Mestarien liigan avauskierrokselle Bayern Leverkusenia vastaan. Manchester United pystyy edelleen tälläkin kaudella huikeisiin peliesityksiin, vaikka alkukausi onkin ollut pettymys. David Moyes tarvitsee joka tapauksessa aikaa siihen, että vierasjoukkue pääsee parhaaseen mahdolliseen pelivireeseen. Tänään pelivire saattaa hyvinkin tuottaa tärkeän vierasvoiton, sillä Shakhtar Donetsk ei ole lainkaan se sama joukkue, joka se oli esimerkiksi viime kaudella. Shakhtar Donetsk menetti kesän aikana valtavasti taitoa, sillä Fernandinho sekä Henrikh Mkhitarjanin siirtyivät toisiin seuroihin. Sitä aukkoa on Shakhtar Donetskin erittäin vaikeaa paikata.

Shakhtar Donetsk on kotonaan erittäin yllätysvalmis joukkue oikeastaan mitä seuraa vastaan tahansa, mutta valitettavasti Shahktar Donetskin menetykset kokoonpanossa ovat aiheuttaneet sen, että kotijoukkue ei ole enään niin iskukykyinen kuin esimerkiksi juuri edellisellä kaudella. Shakhtar Donetsk ei olekaan ollut Ukrainan Valioliigassa vielä vakuuttava millään tavalla, sillä yksitoista ottelua ovat aiheuttaneet reilusti Shakhtar Donetskille turhia pistemenetyksiä. Viimeksi Shakhtar Donetsk jäi täysin käsittämättömästi 2-2 maalein tasapeliin heikkoa M.Donetskia vastaan.

Manchester United ei ole vielä päässyt omalle tasolleen, mutta tulee tekemään sen todennäköisesti hyvinkin nopealla aikataululla. Potentiaalia Manchester Unitedilla on yksinkertaisesti niin valtavasti, että kaiken järjen mukaan Manchester United tulee taistelemaan myös tänään vierasvoiton nappaamisesta. Manchester United ei ole viime aikoina vakuuttanut, mutta sama koskee myös Shakhtar Donetskia. Vierasvoitto on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas