Isänpäivävideo: Arizona Coyotes järjesti ikimuistoisen yllätyksen eräälle isälle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 11/07/2015
Jaa tämä...

Tänään vietetään Suomessa isäinpäivää. Isänpäivä on juhla jota nimensä mukaisesti juhlitaan isien kunniaksi ja muistoksi. Suomessa juhlaa vietetään vuosittain marraskuun toisena sunnuntaina. Isäinpäivä on ollut liputuspäivä maassamme vuodesta 1987 lähtien.

Veikkaussivut.com haluaakin tänään isänpäivän kunniaksi jakaa teille kaikille lukijoillemme todellisen hyvän mielen ja herkimmille tipan linssiin vieräyttävän videon erään isän onnesta. Videolla näkyvä tapahtuma on kuvattu jo puolisen vuotta sitten, mutta se on tälle päivälle hyvin ajankohtainen.

Arizona Coyotes jäi viime kaudella NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle, ja seuralla oli hyvissä ajoin tiedossa että kauden viimeinen ottelu on kotiottelu 11.4.2015 Anaheim Ducksia vastaan. Coyotes-organisaatio halusi tehdä kauden viimeisen ottelun aloituksesta hieman normaalia näyttävämmän. Seura olikin kutsunut seremonialliseen aloituskiekon pudotukseen Eitan ja Ronit Urmanin, jotka ovat omistaneet seuran kausikortit aina vuodesta 1996 asti, jolloin nimellä Phoenix Coyotes tunnettu seura liittyi NHL-sirkukseen. Pariskunnan astellessa punaista mattoa valmiina tiputtamaan aloituskiekko Shane Doanille ja Ryan Getzlafille tapahtuu jotain odottamatonta. Vaihtoaitiosta juoksee kentälle pariskunnan poika Daniel Urman, joka on juuri palannut komennukselta Afganistanin sota-alueelta. Ja tämäkös saa ilon repeämään isässä! Videolla näkyvä isän ja pojan välinen kunnioitus ja ylpeys toisiaan kohtaan ovat käsin kosketeltavaa. Ja juuri näitä asioita mekin juhlimme tänään.

Isänpäivän lisäksi tämä päivä on penkkiurheilijanpäivä. Muistathan että Yle näyttää tänään Karjala-turnauksen päätös ottelun Suomi – Ruotsi ja Viasat tarjoaa maksutta ison läjän urheilua jokaiseen makuun. 

Hyvää isänpäivää!