VIDEO: Shefki Kuqi palaamassa pelikentille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/02/2016
Jaa tämä...

Vantaalaisseuran päävalmentaja jatkaa pelaajauraansa.

Jalkapallon Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi on jatkamassa pelaajauraansa Suomen alasarjoissa noin kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen.

Kuqi totesi Iltasanomille, että hän on liittymässä Kolmosessa pelaavan Lohjan Pallon harjoitusryhmään. Kyseessä on joukkue, mikä pelaa siis maan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Mielestäni on ihan kiva päästä sinne. He harjoittelevat ja pelaavat nurmella. Menen vähän treenaamaan heidän kanssaan ja nauttimaan siitä potkimisesta ja pelaamisesta, Kuqi totesi.

Kuqi pelasi edellisen virallisen ottelunsa siis noin kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen. Huuhkajien entisen hyökkääjän viimeinen ammattilaiskausi sujui Hibernianissa vuonna 2012.

Kuqi totesi haastattelussa, että pelaamista suurempi fokus on päästä harjoittelemaan LoPan kanssa. Hän ei kuitenkaan sulje pois vaihtoehtoa pelata Kolmosessa vielä tämänkin kauden aikana.

– Haluan mennä treenaamaan. En hae pelaamisen kautta enää mitään – olen valmentaja ja haluan keskittyä siihen ja tehdä parhaani. Olisi kiva käydä treenaamassa pari kertaa viikossa sen sijaan, että juoksen aina rappusia tai metsässä. On kivempi olla ihmisten kanssa ja saada vähän fiilistä.

 

Valioliigassa pelataan tänään huippumielenkiintoinen Chelsean ja Tottenhamin kohtaaminen. Vierasjoukkueella ei ole varaa pistemenetyksiin, jotta sarjan mestaruus ei karkaisi Leicesterin eduksi.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Juventus juhlii viidettä peräkkäistä Scudettoa
VIDEO: Trabzonspor-fani ryntäsi tuomarin päälle kesken jalkapallo-ottelun

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa