VIDEO: Kuqin totaalisekoaminen johti ulosajoon - Tsekkaa kuuma lehdistötilaisuus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Shefki Kuqi kävi kuumana sunnuntaisessa RoPS-Honka -ottelussa.

FC Hongan kausi on mennyt Veikkausliigassa täysin penkin alle eikä valoa tunnu näkyvän tunnelin päässä vieläkään. Sunnuntaina joukkue kärsi nimittäin niukan 1-2-vierastappion Rovaniemen Palloseuralle.

Joukkueen tuska alkaakin näkymään pikku hiljaa myös päävalmentaja Shefki Kuqin käytöksessä. Kuqi oli nimittäin saanut kyseisessä ottelussa ulosajon täysin epäurheilijamaisesta käytöksestään. Raporttien mukaan Honka-luotsi oli yleisen kiroilu-huutelun lisäksi potkinut hajalle vaihtopenkin takapleksin sekä neljännen erotuomarin käyttämän vaihtotaulun.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

– Valmentajan käytös ampui yli jos mennään potkimaan vaihtokoppia ja vaihtotauluja. Meillä on pakko poistaa tekniseltä alueelta, Ottelun erotuomari Petteri Kari kommentoi Ylen mukaan.

Kuqi ja Kari kohtasivat toisensa uudestaan ottelun lehdistötilaisuudessa. Tilaisuus starttasi rauhallisissa merkeissä pelaajien ja Kuqin kommenttivuoroilla, mutta kun päätuomarilta kysyttiin mielipidettä kenttätapahtumista, alkoi pöydän ääressä kunnon väittelyshow.

– Tällä hetkellä on vähän kilpailu tuomareilla kuka heittää mut eniten ulos. Tää se fiilis on, Kuqi linjasi.

– Mä ymmärrän sen että sä huudat mulle jostain tilanteesta. Meillä on näkemyseroja. Et sä voi valmentajana mennä ja käyttäytyä noin. Sä huudat v-alkuisia sanoja kolmeen kertaan. Siellä on lapsikatsojia, Kari puolestaan latasi.

Kuqi ja Kari iskivät kuitenkin loppujen lopuksi kättä päälle, joten pahimmat kaunat saatiin varmastikin purettua pois tilaisuuden aikana.

Katso lehdistötilaisuus tästä! (Tunteet kuumenevat n. seitsemän minuutin kohdilla)

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut